KENZO

Het Franse KENZO werd in 2012 razend populair door het T-shirt met de gekleurde tijger erop. Dat terwijl oprichter Kenzo Takada in 1970 begon als klein boetiekje in Parijs, waar de ontwerper zijn eerste handgemaakte collectie verkocht. Het merk heeft inmiddels een uitgebreid assortiment voor dames, heren, kinderen en home.

KENZO

223 artikelen
  • Dames
  • Heren
  • Wonen
Filter & sorteer
  • 223 artikelen
48 van 223 gezien

KENZO bij de Bijenkorf

KENZO Paris is een Frans modehuis welke in 1970 is opgericht door de gelijknamige Kenzo Takada. De voormalige modeontwerper verhuisde in de jaren zestig van zijn geboorteland Japan naar de modehoofdstad van de wereld, Parijs. Hier ontstond het KENZO zoals wij het vandaag de dag kennen. Een modemerk waarbij invloeden uit de Oosterse wereld worden vertaald in kleurrijke Europese mode.

Eclectische kleding en comfortabele woonaccessoires van KENZO

Het assortiment van KENZO bestaat uit een collectie damesmode, herenmode, kindermode en een wooncategorie. De bekendheid van het modemerk is ontstaan door de onderscheidende stijl waarbij Aziatische en Japanse invloeden werden gecombineerd met de gebruikelijke mode uit Europa. Er wordt gebruik gemaakt van borduringen, logoprint en felle kleuren. Door eclectische prints en jungleachtige invloeden is KENZO herkenbaar, uniek en zeer uitgesproken. Zo is het welbekende en zeer geliefde tijger signatuur te vinden op polo’s & T-shirts, maar ook op warme truien & vesten. Zelfs badjassen en jassen uit de KENZO Wonen collectie zijn bij de Bijenkorf verkrijgbaar in opvallende kleuren met inspiratie uit Azië.

.

Winkels & Openingstijden

Bezorgen en retourneren

Winkelmand

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Word eenvoudig Privilege Member en geniet van gepersonaliseerde communicatie en vele andere privileges, zoals gratis verzending en exclusieve cadeaucards.

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Verstuur nu je pakket
naar Duitsland

Ben jij in Duitsland? Laat nu je pakket in Duitsland leveren en geniet van:

Pas nu je bezorgadres aan
of blijf op debijenkorf.nl