Winkels & Openingstijden
Klantenservice

KENZO

Het Franse KENZO werd in 2012 razend populair door het T-shirt met de gekleurde tijger erop. Dat terwijl oprichter Kenzo Takada in 1970 begon als klein boetiekje in Parijs, waar de ontwerper zijn eerste handgemaakte collectie verkocht. Het merk heeft inmiddels een uitgebreid assortiment voor dames, heren, kinderen en home.

KENZO

16 artikelen
  • Dames
  • Heren
  • Wonen
Filter & sorteer
16 artikelen
16 van 16 gezien

KENZO bij de Bijenkorf

KENZO Paris is een Frans modehuis welke in 1970 is opgericht door de gelijknamige Kenzo Takada. De voormalige modeontwerper verhuisde in de jaren zestig van zijn geboorteland Japan naar de modehoofdstad van de wereld, Parijs. Hier ontstond het KENZO zoals wij het vandaag de dag kennen. Een modemerk waarbij invloeden uit de Oosterse wereld worden vertaald in kleurrijke Europese mode. De Portugese ontwerper en artistieke leider van KENZO, Felipe Oliveira Baptista, wekt vandaag de dag een nieuwe dynamiek op. Gedreven door een creatieve visie die esthetische details met functionaliteit combineert, in lijn met het DNA van het huis, definieert Felipe Oliveira Baptista een nieuw hoofdstuk in de geschiedenis van het merk, met respect voor het unieke erfgoed.

Eclectische kleding en comfortabele woonaccessoires van KENZO

Het assortiment van bestaat uit een collectie KENZO damesmode, KENZO herenmode, KENZO kindermode en een wooncategorie. De bekendheid van het modemerk is ontstaan door de onderscheidende stijl waarbij Aziatische en Japanse invloeden werden gecombineerd met de gebruikelijke mode uit Europa. Er wordt gebruik gemaakt van borduringen, logoprint en felle kleuren. Door eclectische prints en jungleachtige invloeden is KENZO herkenbaar, uniek en zeer uitgesproken. Zo is het welbekende en zeer geliefde tijger signatuur te vinden op polo’s & T-shirts, maar ook op warme truien & vesten. Zelfs badjassen en jassen uit de KENZO Wonen collectie zijn bij de Bijenkorf verkrijgbaar in opvallende kleuren met inspiratie uit Azië.

Kenzo met korting vind je in de Kenzo sale.