Laat jouw fantasie op vrije loop gaan met de kerstthema's van de Bijenkorf. Steel de show met de mooiste kerstdecoratie. De meest sprankelende kerstserviezen laten jouw gasten versteld staan. Het aftellen van de dagen tot kerst is nog nooit zo leuk geweest met adventskalenders bij de Bijenkorf.

KERSTARTIKELEN BIJ DE BIJENKORF

De Bijenkorf heeft speciaal voor jou de kerst thema’s samengesteld. Zo is er voor ieders smaak wel een passend thema. Van de meest uiteenlopende kersthangers tot kerstballen: sprankelende exotische paradijsvogels tot de Bijenkorf chocolade boltaart en van een joystick tot het raketijsje. Bij de Bijenkorf komt ieders fantasie tot leven.

MONDGEBLAZEN KERSTBALLEN TOT MEEST SCHITTERENDE LICHTEN VOOR IN DE KERSTBOOM

De meeste kerstballen, kersthangers, pieken bij de Bijenkorf zijn van mondgeblazen glas met een poedercoating aan de binnenkant en handgedecoreerd. Ze zijn met zorg en liefde gemaakt. Geef deze bijzondere kerstballen cadeau aan jouw geliefden. Presenteer het in een schaal als aankleding voor in het interieur. Mocht je er niet uitkomen met de formaten of de kleuren, dan zijn de kerstballensets van Decoris zeker iets voor jou. Een kerstboom schittert pas het mooist door zijn slingers en verlichting. Ga voor de klassieke kerstslinger of juist voor moderne kerststerren. Verras de kinderen met de adventskalenderslinger gemaakt van kerstschoentjes. Hang de slinger in de kerstboom of juist aan de muur ter decoratie. De kerstverlichting mag niet ontbreken. Ga voor kindvriendelijke kerstlichtjes, zoals moderne verlichting in de vorm van kaarsen met knijpertjes of kies voor de duurzame led lampjes.

PERFECTE KERST BEGINT MET PRACHTIGE KERSTDECORATIE

Iedereen komt in de kerststemming met bijpassende kerstinterieur: bijpassende sfeerverlichting, schalen vol kerstdecoratie en een versierde vensterbank. Zelfs voor een dichte deur staan zal niet langer onaangenaam zijn bij het bewonderen van de kerstkrans aan de voordeur. Ieder kersttafel wordt gegarandeerd een succes met de tafellopers van Vivant. Versier de tafel met decoratiesterren en kersttakken. Maak het af met het kerstservies van VTWONEN of ga voor eenvoudig servies van Villeroy & Boch.

Een decanteerkaraf voor de wijn is niet alleen prachtig voor het oog: dit mag op een speciale dag als deze niet ontbreken. Wil je er bijpassende wijnglazen bij? Dan is Royal Leerdam ideaal. Tover in een handomdraai jouw interieur om tot een prachtig winterwonderland en voilà, het aftellen tot de feestdagen kan beginnen!

Aftellen tot kerst met de adventskalenders

Een adventskalender is in de 19de eeuw ontstaan om toe te leven naar kerstmis. Advent is in het christendom de benaming voor de periode voor kerst. De adventstijd duurt maximaal vier zondagen en bevat luikjes waarbij men een luikje mag openen en in sommige gevallen meerdere. Van oudsher was dit alleen chocolade voor kinderen. Er zijn ook kalenders gericht op volwassenen, deze bevatten spreuken.

Adventskalender van Rituals tot de sprankelende adventskalender van Charlotte Tilbury

Wil jij niets liever dan verwend worden naar aanloop tot kerst? Verwen jezelf dan met een adventskalender van de Bijenkorf of geef het juist cadeau! De Bijenkorf heeft de adventskalender in een modern jasje gestoken en een limited edition adventskalender samengesteld. Tel ontspannen de dagen af met de verfrissende adventskalender van Rituals of probeer de favorieten uit van de Kiehl’s ambassadeurs. De Charlotte Tilbury adventskalender is exclusief bij de Bijenkorf verkrijgbaar en alleen al de verpakking doet je fantaseren over de inhoud.

Schitterende kleding voor de feestdagen

Elk jaar is het weer het gesprek van de dag: het zoeken naar de juiste outfit voor het juiste thema. Een zorgeloos kerstfeest begint bij het ontspannen kunnen zoeken naar een jurk of pak. De Bijenkorf heeft om deze reden het aanbod speciaal voor de feestdagen samengesteld. Het is nog nooit zo makkelijk geweest om jezelf in een schitterende kerstjurk of kerstpak te hijsen voor kerst en oud en nieuw.