Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Kerstartikelen

Maak het binnen extra sfeervol met de kerstcollectie van de Bijenkorf vol decoratie, kerstverlichting, kerstboomversiering en meer.

Kerstthema's 2023

Dit jaar wordt de kerstperiode een ware viering van liefde en creativiteit, met kersttrends die de harten van alle feestliefhebbers sneller doen kloppen. Laat je betoveren door een kerstseizoen vol verrassingen en ontdek onze favoriete trends voor een onvergetelijke kerst.

Kersttrends 2023: de mooiste kerstdecoratie

Laat je inspireren door onze prachtige kerstballen en schitterende ornamenten voor in de boom, en maak van dit jaar een onvergetelijk feestseizoen

Kom in de feestelijke stemming met de schitterende kerstartikelen van de Bijenkorf. Decoreer jouw woning met de mooiste kerstdecoratie en waan je in je eigen winter wonderland. Een betoverend kerstfeest begint bij de Bijenkorf!

Kerstartikelen bij de Bijenkorf

De Bijenkorf verwelkomt jou in een feestelijk wonderland! De online wereld van de Bijenkorf is dé plek om de meest schitterende kerstartikelen aan te schaffen. Hier vind je prachtige kerstdecoratie om jouw interieur mee om te toveren tot een waar kerstparadijs. Uiteraard biedt de Bijenkorf ook kerstartikelen om anderen mee te verblijden. Zo zijn kerstkaarten een liefdevolle manier om vrienden en familie te verrassen met een feestelijke boodschap.

Alles voor de kerstboom

Een kerstboom is dé eyecatcher van menig kerstinterieur. Of je nu kiest voor een echte boom óf een kunstkerstboom in huis haalt, niets is zo leuk als het decoreren ervan! Vul jouw kerstboom rijkelijk met fonkelende kerstballen, sierlijke kerstslingers én sprankelende kerstboomverlichting. De finishing touch om jouw kerstboom écht af te maken is uiteraard een statige piek. Welke kerstboomversiering mag dit feestseizoen jouw boom sieren? Bij de Bijenkorf kun je terecht voor traditionele kersthangers, máár de ludieke designs van Vondels zijn een uitstekend alternatief voor alle exentrieke decorateurs.

Het jaarlijkse kerstdiner

Het kerstdiner is hét moment waarop de eettafel omgetoverd wordt tot een elegant festijn. Om een échte kerstsfeer tot leven te brengen, decoreer je de tafel met schitterend kerstservies. Het landelijke Villeroy & Boch kerstservies belichaamt de vintage én nostalgische kerst look. Decoreer de eettafel tevens met sprankelende kerstornamenten, kerstkaarsen en andere kerstdecoratie voor een onvergetelijke kerstdiner.

De mooiste Adventskalenders

Als er één kersttraditie is die de afgelopen jaren ontzettend populair is geworden, dan is het wel de adventskalender. De Bijenkorf lanceert ieder jaar de exclusieve Bijenkorf adventskalender welke gevuld is met de mooiste beauty producten van high-end merken. Ook de Rituals adventskalender is ieder jaar zeer geliefd.