Kerstartikelen

Bewonder en verwonder met de kerstcollectie van de Bijenkorf vol decoratie, kerstverlichting, kerstboomversiering en meer

Kerstthema's 2021

Dompel jouw boom onder in het Klassieke Kerst thema, of kies juist voor een modern kerstthema zoals Onder de Loep of Handenarbeid. Creëer een komische boom met Alledaagse Glorie en Onmisbare Ornamenten, of droom van warme én koude bestemmingen met Kerst Onder de Zon en Bevroren Herinneringen.

Laat jouw fantasie op vrije loop gaan met de kerstthema's van de Bijenkorf. Steel de show met de mooiste kerstdecoratie. De meest sprankelende kerstserviezen laten jouw gasten versteld staan. Het aftellen van de dagen tot kerst is nog nooit zo leuk geweest met adventskalenders bij de Bijenkorf.

KERSTARTIKELEN BIJ DE BIJENKORF

Iedereen komt in de kerststemming met bijpassende kerstinterieur: versiering voor aan de kerstboom, bijpassende sfeerverlichting, schalen vol kerstdecoratie en een versierde vensterbank. De Bijenkorf heeft speciaal voor jou kerst thema’s samengesteld om je interieur te voorzien van de meest unieke kerstversiering.

magische kerstballen en kerstversiering voor in de kerstboom

Een kerstboom versieren is al een feest an sich, daarom vind je bij de Bijenkorf prachtige kerstballen en kersthangers. De kerstboomversieringen van de Bijenkorf zijn met zorg en liefde gemaakt van mond geblazen glas en handgedecoreerd met glitters. Je vindt er onder andere kersthangers in de vorm van dieren, eten, kerstfiguren, beauty en mode. Van kersthangers in de vorm van een tas tot aan hangers in de vorm van frietjes; voor iedere kerstliefhebber is er wel een geschikte kersthanger te vinden. Een kerstboom schittert pas het mooist door zijn slingers en verlichting. Ga voor de klassieke kerstslinger of juist voor moderne kerststerren. Hang de slinger in de kunstkerstboom of juist aan de muur ter decoratie. Voor de ultieme finishing touch kan een piek op de kerstboom niet ontbreken. Tover in een handomdraai jouw interieur om tot een prachtig winterwonderland en voilà, het aftellen tot de feestdagen kan beginnen!

een PERFECTE KERST BEGINT MET PRACHTIGE KERSTDECORATIE

Niet alleen je kerstboom, maar ook de rest van je interieur kan opgetuigd worden met kerstdecoraties. Denk bijvoorbeeld aan een sfeervolle kerstverlichting, een kerstman, kralenkettingen en kerstslingers. Zelfs voor een dichte deur staan zal niet langer onaangenaam zijn bij het bewonderen van de kerstkrans aan de voordeur. Een mooi gedekte tafel is een lust voor het oog en je kerstdiner wordt gegarandeerd een succes met een tafelloper, decoratiesterren en kersttakken. Maak het af met het kerstservies of ga voor eenvoudig servies van Villeroy & Boch.

unieke kerstthema's van de Bijenkorf

Bij de Bijenkorf zijn de kerstartikelen verkrijgbaar in verschillende thema’s om jouw kerst nog magischer te maken. In het thema In de wintertuin vind je prachtige kerstversiering van Vondels, waaronder kerstkranzen, dennenappels, vogeltjes en paddenstoelen. Waan je Op de Noordpool en verrijk je interieur met witte sneeuwvlokjes, ijsberen en sneeuwmannen voor in de kerstboom. Was je van plan om deze winter naar een exotisch land te gaan? Niet getreurd, want Kurt Adler haalt alle exotische dieren naar Nederland in het thema Op reis. Klassieke kerstversiering is te vinden in het thema Klassieke kerst, of vier kerst met een knipoog dankzij de Komische kerst. Omdat de Bijenkorf 150 jaar bestaat, kun je de meest unieke kerstartikelen van de Bijenkorf aanschaffen. Eén ding is zeker; bij de Bijenkorf komt ieders fantasie tot leven.

Aftellen tot kerst met de adventskalenders

Het aftellen van de dagen tot kerst is nog nooit zo leuk geweest met een adventskalender. Verwen jezelf dan met een adventskalender van de Bijenkorf of geef het juist cadeau! Een adventskalender is in de 19de eeuw ontstaan om toe te leven naar kerstmis. De adventstijd duurt maximaal vier zondagen en bevat luikjes waarbij men een luikje mag openen en in sommige gevallen meerdere. Wil jij niets liever dan verwend worden naar aanloop tot kerst? Bij de Bijenkorf vind je de meest uiteenlopende adventskalender voor iedereen. Van adventskalender van Charlotte Tilbury tot aan Rituals; alleen al de verpakking doet je fantaseren over de inhoud.