Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Adventskalenders 2020

Met een adventskalender beleef je in de 24 dagen voor kerst elke dag een beetje voorpret! Tel de dagen af tot kerst met één van onze adventskalenders van diverse fijne merken. Van de geliefde Rituals adventskalender tot aan de Clinique adventskalender met al jouw favoriete producten.

Adventskalenders bij de Bijenkorf

De adventskalender bestaat al sinds de 19e eeuw. De adventskalender werd ook toen al gebruikt als hulpmiddel om toe te leven naar kerst. In het christendom staat het woord “advent” voor de periode voor kerst, één van de belangrijkste christelijke feesten. De adventskalender heeft meestal 24 vakjes, één voor elke dag in de resterende 24 dagen voor kerst. In de webshop van de Bijenkorf vind je adventskalenders in diverse soorten en maten. Vanaf mid september zijn de eerste adventskalenders beschikbaar bij de Bijenkorf!

Van Rituals adventskalender tot limited edition beauty adventskalender van de Bijenkorf

In onze online wereld vind jij ongetwijfeld een passende adventskalender om de dagen tot kerst mee af te tellen. Zo bieden wij onder andere elk jaar de prachtige beauty adventskalenders, zoals bijvoorbeeld de adventskalender van Rituals. In deze adventskalender zitten 24 luxe Rituals verrassingen. Ook kun je terecht voor adventskalenders van Clinique en Kiehl's: ook hiermee is het een feestje om elke dag een luxe cosmeticaproduct aan te treffen!

Onze exclusieve de Bijenkorf adventskalender daarentegen staat garant voor de echte kerstsfeer. Alleen al de bijzondere speciale verpakkingen doen je verlangen naar het openmaken van deze beauty cadeaus. Met deze beauty adventskalender weet je zeker dat je sprankelend de feestdagen zal ingaan. Met welke adventskalender ga jij aftellen tot kerst?