Adventskalenders 2021

Met een adventskalender beleef je in de 24 dagen voor kerst elke dag een beetje voorpret! Tel de dagen af met één van onze schitterende adventskalenders. Shop nu nog gauw een adventskalender uit de 2021 collectie van onder andere Clinique, Babor of LEGO. Net misgegrepen? Niet getreurd! Bekijk het uitgebreide cadeausets aanbod van de Bijenkorf en vind daar jouw perfecte cadeau.

Adventskalenders 2021 bij de Bijenkorf

Adventskalender bestaat al sinds de 19e eeuw. De adventskalender werd ook toen al gebruikt als hulpmiddel om toe te leven naar kerst. In het christendom staat het woord “advent” voor de periode voor kerst, één van de belangrijkste christelijke feesten. De adventskalender heeft meestal 24 vakjes, één voor elke dag van de resterende 24 dagen voor kerst. In de webshop van de Bijenkorf vind je adventskalenders van schitterende merken, waaronder Babor, Lancôme en Molton Brown.

De mooiste Rituals adventskalender 2021 bij de Bijenkorf

In onze online wereld vind jij ongetwijfeld een passende adventskalender om de dagen tot kerst mee af te tellen. Zo bieden wij onder andere elk jaar prachtige beauty adventskalenders, zoals bijvoorbeeld de Rituals adventskalender. In deze adventskalender zitten 24 luxe Rituals verrassingen. Ook kun je terecht voor de spectaculaire Rituals 3d adventskalender! Naast exemplaren van Rituals biedt de Bijenkorf ook schitterende Clinique adventskalenders én natuurlijk onze eigen Bijenkorf adventskalender: ook hiermee is het een feestje om elke dag een luxe cosmeticaproduct aan te treffen!

Onze exclusieve de Bijenkorf adventskalender staat garant voor dé authentieke kerstsfeer. Alleen al de bijzondere speciale verpakkingen doen je verlangen naar het openmaken van deze beauty cadeaus. Met deze beauty adventskalender weet je zeker dat je sprankelend de feestdagen zal ingaan. Met welke cosmetica adventskalender ga jij aftellen tot kerst?