Adventskalenders

Tijdelijk niet beschikbaar

Adventskalenders

Met een adventskalender beleef je in de 24 dagen voor kerst elke dag een beetje voorpret! Tel de dagen af tot kerst met één van onze adventskalenders van diverse fijne merken. Van de geliefde Rituals adventskalender tot aan de meest schattige Gisela Graham adventskalenders in de vorm van leuke kerstfiguren.

Adventskalenders 2018 bij de Bijenkorf

De adventskalender bestaat al sinds de 19e eeuw. De adventskalender werd ook toen al gebruikt als hulpmiddel om toe te leven naar kerst. In het christendom staat het woord “advent” voor de periode voor kerst, één van de belangrijkste christelijke feesten. De adventskalender heeft meestal 24 vakjes, één voor elke dag in de resterende 24 dagen voor kerst. In de webshop van de Bijenkorf vind je adventskalenders in diverse soorten en maten. Ontdek hier jouw favorieten!

Van Rituals adventskalender tot Gisela Graham adventskalender: ontdek jouw favoriet

In onze online wereld vind jij ongetwijfeld een passende adventskalender om de dagen tot kerst mee af te tellen. Zo bieden wij onder andere de prachtige adventskalender van Rituals : the Ritual of Advent 2018. In deze adventskalender zitten 24 luxe Rituals verrassingen inclusief 4 speciale adventskaarsen. Ook kun je terecht voor adventskalenders van Clinique en Dr Hauschka: ook hiermee is het een feestje om elke dag een luxe cosmeticaproduct aan te treffen! Onze Gisela Graham adventskalenders daarentegen staan garant voor de echte kerstsfeer. Je vindt ze in de vorm van diverse leuke kerstfiguren zoals Santa’s Lorry of in de vorm van een rendier. In de vakjes is er ruimte om zelf elke dag een leuke verrassing in te doen. Met welke adventskalender ga jij dit jaar aftellen tot kerst?

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Gratis levering & retour
naar Duitsland

Shop nu