Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Tijdelijk niet verkrijgbaar Rituals Adventskalender 2024

Vier kerst op magische wijze met de feestelijke adventskalenders van Rituals. De Rituals adventskalenders zijn in het najaar weer verkrijgbaar.

Rituals Adventskalender bij de Bijenkorf

Vanaf september 2024 schaf je de betoverende Rituals adventskalenders weer aan bij de Bijenkorf. Ook voor adventskalenders van andere prestigieuze merken ben je bij de Bijenkorf aan het juiste adres. Verras één van jouw dierbaren óf jezelf en beleef de 24 dagen voor kerst iedere dag een feestelijk moment. De ware beautyliefhebber laat de voorpret alvast beginnen met de schitterende Rituals adventskalenders.

Rituals adventskalenders en cadeausets

In de Rituals adventskalenders vind je bijzondere rituelen uit ons reguliere Rituals assortiment. Uiteraard kun je deze ontspannen producten ook los aanschaffen of in een cadeauset. Zo verdienen de weldadige Rituals doucheschuimen een prominent plekje in jouw badkamer. Ook de Rituals haarverzorgingsproducten en aromatische geurstokjes mogen uiteraard niet ontbreken in jouw beautyroutine. Zo kan er bijvoorbeeld gekozen worden uit The Ritual of Jing, The Ritual of Happy Buddha of The Ritual of Hammam.