Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Kerstboomversiering

Tijdelijk niet beschikbaar

Kerstboomversiering

De kerstboom versieren is een feestje an sich bij de Bijenkorf. In ons assortiment kerstboomversiering vind je de meest bijzondere kerstballen, hangers en andere kerstversieringen. Ga je voor klassieke kerstfiguren of geef je een eigentijdse twist aan kerst? Natuurlijk zijn al deze ornamenten ook prachtig op een kersttak of een feestelijke schaal.

KERSTBOOMVERSIERING BIJ DE BIJENKORF

De kerst is voor de Bijenkorf het decoratieve hoogtepunt van het jaar: zowel in onze winkels als in onze online wereld. Daarom zoeken we elk jaar weer de meest bijzondere kerstballen, kersthangers, kerstslingers, pieken en andere kerstboomversiering om de kerstdagen extra vrolijk en feestelijk te maken. Natuurlijk houden we daarbij de laatste kersttrends goed in het oog. Wat speelt er deze kerst op het gebied van kerstboomversiering?

TRENDS OP HET GEBIED VAN KERSTBOOMVERSIERING

Kerst gaat met de tijd mee. Daarom hebben we enkele verrassende thema's bedacht om jou te inspireren: Jungle Bells, Kerstklassiekers, Komische Kerst, Onderwaterwereld en Regenboog boom. In het thema Jungle Bells is het complete dierenrijk samengekomen! Versier jouw boom met exotische tijgers, paradijsvogels, panters en meer. Of kies voor kerstballen met een botanische print. Het thema kerstklassiekers biedt kerstboomversiering in traditionele stijl. Denk aan veel kleuren als rood, wit groen, en traditionele kerstfiguren zoals kerstmannen en rendieren.

THEMA’S VOOR KERSTBOOMVERSIERING

Met het thema Komische Kerst kun je alles in huis halen om jouw kerstboom met een flinke knipoog te versieren! De kerstboomversiering uit ons thema Onderwaterwereld heeft een nautisch tintje met kerstballen in de vorm van schelpen, krabben, kwallen en vissen. Ons thema Regenboog boom biedt alles voor een kleurrijke, over the top kerstboom. Versier jouw boom met kleurrijke sneakers, lippen, flamingo's, paradijsvogels en eenhoorns: mix en match er vrolijk op los en laat jouw fantasie op de vrije loop.