Kerstballen

Tijdelijk niet beschikbaar.

Kerstballen

Géén kerstboom, zonder kerstballen. Bij de Bijenkorf vind je een uitzonderlijke selectie kerstballen, en andere ornamenten voor de boom. Maak een keuze uit traditionele kleuren als rood, goud en zilver of modekleuren als wit, blauw, fuchsia roze en oranje. Zoek je een extra bijzonder kerstornament? Kies dan een dierenhanger van Vondels, leuk voor jong en oud.

KERSTBALLEN BIJ DE BIJENKORF

Kerstballen mogen niet ontbreken in de kerstboom! Vandaar dat we een grote collectie kerstballen voor je hebben klaarstaan, in vele kleuren en formaten. De meeste ballen zijn van geblazen glas. Aan de binnenkant zit een laagje metaal, hierdoor gaat de bal mooi glimmen. Maar glazen kerstballen blijven natuurlijk wél breekbaar. Vandaag de dag worden daarom ook veel kerstballen van kunststof gemaakt. Dat scheelt een hoop gedoe met kleine kinderen, want wie wordt er niet blij van de boom versieren. Populaire merken voor kerstballen zijn: Vondels, Kaemingk en Gisela Graham.

KERSTBALLEN VAN DE BIJENKORF

Kerst is bij de Bijenkorf van oudsher een groot feest. Daarom hebben we ook een eigen Bijenkorf collectie met kerstballen, kerstslingers en kersthangers. Elk jaar spelen we in op de trends. Dit seizoen zie je naast de traditionele glitterballen, ook veel natuur terugkomen. Zo zijn vele van onze ballen beschilderd met glitterbloemen en bladeren. Maar natuurlijk vind je ook kerstballen met rendieren en andere traditionele kerstfiguren.

KERSTBALLEN SETS

Liever kant en klaar en alles gecoördineerd in een kleur? Met de kerstballen sets van Kaemingk heb je alles bij elkaar in de juiste kleur. Dit geeft je de juiste start voor het versieren van de boom. Groen, blauw, wit, zilver, rood – zo vind je gemakkelijk je themakleur voor de kerst.

SPEELSE KERSTORNAMENTEN VOOR IN DE BOOM

Natuurlijk zijn er ook vele verschillende soorten ballen. Zo zijn er ook ballen die meer meer ogen als ‘discoballen’, ze zijn beplakt met spiegeltjes. Of wat denk je van een Hollandse boom? Met het Delft’s blauw van Royal Delft geef je de boom een bescheiden Nederlands tintje.

HOE BERG IK MIJN KERSTBALLEN WEER OP?

Als het kerstfeest voorbij is, zal de boom weer moeten worden afgetuigd. Uiteraard wil je je kerstballen bewaren voor een volgend jaar. Het is daarom handig om je kerstballen te bewaren in een doos met rasterstructuur. Ook zijn er speciale kerstopbergdozen te koop. Een goedkope oplossing voor kleine kerstballen? Met een eierdoos houdt je jouw nieuwe kerstballen heel.