Kersthangers

Tijdelijk niet beschikbaar

Kersthangers

Als je op zoek bent naar kersthangers, ben je bij de Bijenkorf aan het juiste adres. In onze online wereld vind je zowel klassieke kerstfiguren als creatieve interpretaties van het kersthema. Wat dacht je bijvoorbeeld van een ananas met een zonnebril of een kerstteckel? Zo maak jij jouw kerstboom uniek!

Kersthangers bij de Bijenkorf

Kersthangers zijn de vrolijke noot in de kerstboom. Maar natuurlijk kan jij je kersthangers ook aan een krans of tak hangen. Of creëer een sfeervol stilleven door de kersthangers ten toon te stellen op een schaal. Ook leuk om een persoonlijke hanger cadeau te geven; een bakje popcorn voor de filmfanaat, een ijsje of donut voor de zoetekauw, een baguette voor de francofiel of misschien een muiltje voor de vriendin met een schoenentik. Met welk kerstornament verblijd jij je geliefden?

Leef je uit met de nieuwe kerstthema’s van de Bijenkorf

Zoals ieder jaar biedt de Bijenkorf verschillende kersthema’s die de laatste interieurtrends weerspiegelen. Zo is er de onderwatercollectie die bestaat uit tropische vissen, kwallen, octopussen en krabben voor in de boom. Ook het Jungle Bells thema zorgt voor een beestachtig goede kerstboomdecoratie. Kies uit exotische vogels, aapjes en tijgers. Daarnaast kan je bij de Bijenkorf natuurlijk ook terecht voor traditionele kersthangers als kerstmannen, sneeuwpoppen en rendieren. Vul de figuratieve ornamenten aan met kerstballen uit hetzelfde thema en maak het geheel af met een piek. Reken maar dat jouw kerstboom dit jaar de show gaat stelen!