Kerstslingers

Tijdelijk niet beschikbaar

Kerstslingers

Kerstslingers zijn de ideale kerstboomversiering. Met een kerstslinger decoreer je een groot deel van de kerstboom zonder gedoe met breekbare ballen en haakjes. Daarnaast kan je guirlandes ook gebruiken om de rest van het huis mee in kerststemming te brengen. Hang de kerstslinger rondom de deurpost of creëer een prachtig stilleven op tafel.

Kerstslingers bij de Bijenkorf

Kerstslingers zijn de finishing touch van je kerstboom. Nadat jij je kerstboom hebt versierd met kerstballen en kersthangers, maak je het geheel af met een kerstslinger. Bij de Bijenkorf vind je zowel opvallende glinsterende folieslingers als subtiele kerstslingers met figuratieve hangers. Wat dacht je van een slinger met cupcakes? Het voordeel van een kerstslinger is dat je in één vloeiende beweging een groot gedeelte van de boom kan versieren. Dit bespaart je een hoop gedoe met breekbare ballen en haakjes. En in vergelijking met losse ornamenten is een slinger een stuk goedkoper.

De verschillende toepassingen van de kerstslinger

Natuurlijk kan je nog veel meer met de kerstslinger dan om de boom heen draperen. Zo kan je bijvoorbeeld ook een guirlande gebruiken om de deurpost mee te versieren. Of hang hier je kerstkaarten aan op. Daarnaast staat het extra feestelijk om een kerstslinger te verwerken in een zelfgemaakt kerststukje of kerstkrans. Laat je creativiteit de vrij loop en leef je uit met het uitgebreide assortiment aan kerstslingers van de Bijenkorf.

Winkels & Openingstijden

Bezorgen en retourneren

Winkelmand

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Word eenvoudig Privilege Member en geniet van gepersonaliseerde communicatie en vele andere privileges, zoals gratis verzending en exclusieve cadeaucards.

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Verstuur nu je pakket
naar Duitsland

Ben jij in Duitsland? Laat nu je pakket in Duitsland leveren en geniet van:

Pas nu je bezorgadres aan
of blijf op debijenkorf.nl