Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Tijdelijk niet verkrijgbaar Kerstslingers

Naast kerstballen en fonkelende lampjes, mogen kerstslingers niet ontbreken in de kerstboom. De kerstslingers van de Bijenkorf zijn vanaf het najaar weer beschikbaar.

Kerstslingers

Kerstslingers zijn de ideale kerstboomversiering. Met een kerstslinger decoreer je een groot deel van de kerstboom zonder gedoe met breekbare ballen en haakjes. Daarnaast kan je guirlandes ook gebruiken om de rest van het huis mee in kerststemming te brengen. Hang de kerstslinger rondom de deurpost of creëer een prachtig stilleven op tafel.

Kerstslingers bij de Bijenkorf

Kerstslingers zijn de finishing touch van je kerstboom. Nadat jij je kerstboom hebt versierd met kerstballen en kersthangers, maak je het geheel af met een kerstslinger. Bij de Bijenkorf vind je zowel opvallende glinsterende folieslingers als subtiele kerstslingers met figuratieve hangers. Wat dacht je van een slinger met cupcakes? Het voordeel van een kerstslinger is dat je in één vloeiende beweging een groot gedeelte van de boom kan versieren. Dit bespaart je een hoop gedoe met breekbare ballen en haakjes. En in vergelijking met losse ornamenten is een slinger een stuk goedkoper.

De verschillende toepassingen van de kerstslinger

Natuurlijk kan je nog veel meer met de kerstslinger dan om de boom heen draperen. Zo kan je bijvoorbeeld ook een guirlande gebruiken om de deurpost mee te versieren. Of hang hier je kerstkaarten aan op. Daarnaast staat het extra feestelijk om een kerstslinger te verwerken in een zelfgemaakt kerststukje of kerstkrans. Laat je creativiteit de vrij loop en leef je uit met het uitgebreide assortiment aan kerstslingers van de Bijenkorf.