Kerstkaarsen

Binnenkort verkrijgbaar

Kerstkaarsen

Tijdens de kerstdagen kan je niet genoeg kaarsen in huis hebben. Kaarsen zorgen namelijk voor een gezellige warme kerstsfeer. Om helemaal in de kerststemming te blijven kies je voor figuratieve kerstkaarsen. Wat dacht je van een dennenboom of een peperkoekhuisje?

KERSTKAARSEN BIJ DE BIJENKORF

In de online wereld van de Bijenkorf vind je een uitgebreid assortiment aan kaarsen met een kerstthema. De schitterende glitterkaarsen met gouden pailletten zorgen zeker voor een feestelijk aanzicht. Of kies jij voor de traditionele dennenappel in verschillende kleuren. Daarnaast bieden we in onze online wereld natuurlijk ook kaarsen in de vorm van een kerstboom of kerstster. Een waar kunstwerk is het peperkoekhuisje van Kaeminck. Dit ontwerp is zo gedetailleerd en decoratief dat het bijna zonde is om hem te branden.

AFTELLEN MET ADVENTSKAARSEN

Kan jij absoluut niet wachten tot kerst? Kies dan voor de adventskaarsen van Broste Copenhagen of Kaeminck. In de aanloop van kerst tel jij de dagen af door iedere dag een kaarsje te branden. Zo is er geen twijfel over mogelijk wanneer de festijnen aanvangen. Voor een uitgebreider assortiment aan adventskalenders kan je ook altijd een kijkje nemen bij onze kerstornamenten.