Tijdelijk niet verkrijgbaar Kerstcrackers

Ben jij ook zo dol op de traditie van de kerstcracker? Vind de meest vrolijke exemplaren bij de Bijenkorf en ga de kerstdagen feestelijk tegemoet! De kerstcrackers van de Bijenkorf zijn in het najaar weer verkrijgbaar.

Kerstcrackers

De kerstcracker is één van de leukste kersttradities. In het online assortiment van de Bijenkorf vind jij kerstcrackers met de meest prachtige dessins. Kies jij voor de crackers met de notenkraker, pinguïns of hulsbladeren? Met een kerstcracker luid jij het kerstdiner in met een knal.

KERSTCRACKERS BIJ DE BIJENKORF

Geen kerstfeest is compleet zonder kerstservies, kerstkaarsen en natuurlijk de kerstcracker. Deze Britse traditie, die nog uit de Victoriaanse tijd stamt, is nu ook overgewaaid naar Nederland. Maar wat is een kerstcracker nu precies? Een kerstcracker, ook wel christmascracker of knalbonbon genoemd, is een koker met een verassing erin. Vaak maken de feestelijke kerstcrackers onderdeel uit van de tafelgarnering. Voordat het kerstdiner begint wordt er even een momentje genomen om de cracker te openen. Jij en je tafelgenoot houden allebei een uiteinde vast. Drie, twee, één en trekken maar! Degene die aan het langste eind trekt mag de inhoud van de cracker houden!

KNALBONBONS MET PRACHTIGE DECORATIES

In onze online wereld vind je prachtige traditionele christmascrackers met hulsbladeren, dennenbomen en sterren. Daarnaast bieden we ook feestelijke kerstcrackers met glitter en humoristische kerstcrackers met pinguïns en het beruchte rendier Rudolph. Maar wat zit er nu in die kerstcracker? Vaak vind je in de kerstcracker een inspirerende spreuk of een grapje, een traktatie of gadget en een papieren kroontje. Deze moet je natuurlijk gelijk opzetten!