Sneeuwbollen

Tijdelijk niet beschikbaar

Sneeuwbollen

Een sneeuwbol is één van de leukste accessoires om mee in de kerststemming te komen. Daarnaast doet de sneeuwbol het ook altijd goed als kerstcadeau. Droom weg naar een magisch winterwonderlandschap met de sneeuwbollen uit de online wereld van de Bijenkorf. Let it Snow!

SNEEUWBOLLEN BIJ DE BIJENKORF

Droom jij ook van een witte kerst? Helaas kan je de weersomstandigheden niet beïnvloeden, of toch wel? Met de sneeuwbollen van de Bijenkorf kan je op ieder gewenst moment een sneeuwstorm laten opsteken. Droom weg naar een magisch winterwonderlandschap of vergaap je aan de charismatische kerstfiguurtjes die in de glazen bol huizen. Kies jij voor de sneeuwpop, de kerstengel, het hertje of de kerstboom? Bij de Bijenkorf vind je een uitgebreid assortiment in verschillende afmetingen.

DE SCHUDBOL IS HET LEUKSTE CADEAU VOOR ONDER DE BOOM!

Vraag jij je ook altijd af wat je jouw familieleden cadeau moet geven? Met een sneeuwbol zit je altijd goed! De sneeuwbol is namelijk leuk voor kinderen én volwassenen. Wie koestert er immers geen warme nostalgische herinneringen aan dit sfeervolle kerstaccessoire. Of houd de sneeuwbol lekker zelf. Met de verfijnde en gedetailleerde vormgeving staat de sneeuwbal vast prachtig in jouw huis! Maak je kerstinterieur af met een kerstkrans of een ornament. Bij de Bijenkorf vind je het allemaal!

Winkels & Openingstijden

Bezorgen en retourneren

Winkelmand

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Word eenvoudig Privilege Member en geniet van gepersonaliseerde communicatie en vele andere privileges, zoals gratis verzending en exclusieve cadeaucards.

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Verstuur nu je pakket
naar Duitsland

Ben jij in Duitsland? Laat nu je pakket in Duitsland leveren en geniet van:

Pas nu je bezorgadres aan
of blijf op debijenkorf.nl