Kerstkaarten

Tijdelijk niet beschikbaar

Kerstkaarten

Wat is er nu leuker dan het sturen van een authentieke kerstkaart tijdens de feestdagen? Een kerstkaart is immers veel persoonlijker dan een appje of mailtje. Daarnaast geef jij de ontvanger een prachtig accessoire voor op het dressoir cadeau. Merry Christmas!

KERSTKAARTEN BIJ DE BIJENKORF

Kerst is dé tijd van het jaar die volledig in het teken staat van familie en vrienden. En natuurlijk wil jij jouw geliefden verrassen met een bijzondere kerstwens. Jouw hartelijke kerstwensen stuur je dan ook niet over de mail of over de app, maar gewoon ouderwets over de post, op een prachtige kerstkaart van de Bijenkorf. Naast dat je met een kerstkaart meteen die “A for effort” binnen hebt, doe jij je geliefden ook een prachtig accessoire voor in huis cadeau. Met de stijlvolle ontwerpen van de Bijenkorf komt dit helemaal goed!

De prachtig ontworpen kerstkaarten van de Bijenkorf

De Bijenkorf biedt kerstkaarten naar ieders smaak. Van traditionele kerstafrelen, winter wonderlanden en Bijbelse verhalen tot aan minimalistische grafische ontwerpen: in onze online wereld vind je het allemaal! Ben jij te laat met kerskaarten sturen? Geen zorgen want je kunt altijd nog een nieuwjaarskaart sturen! Wat dacht je van een kaart van Dikkie Dik die heerlijk aan het ravotten is in de sneeuw. Deze kaarten van Bekking & Blitz zijn blanco, waardoor jij jouw boodschap helemaal naar jouw hand kan zetten. Natuurlijk bieden we ook kaarten voorzien van een hartelijke kerstwens: Merry Christmas and a Happy New Year!

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Gratis levering & retour
naar Duitsland

Shop nu