Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Kunstkerstbomen

Kerst is niet compleet zonder een feestelijke kerstboom met schitterende ornamenten. Bij de Bijenkorf vind je kunstkersbomen van uitmuntende kwaliteit. Onze exemplaren zijn niet van echte bomen te onderscheiden én je hebt er jaren plezier van. Veel plezier met optuigen!

83 artikelen
Filter & sorteer
83 artikelen

Kerst is niet compleet zonder een feestelijke kerstboom met schitterende ornamenten. Bij de Bijenkorf vind je kunstkersbomen van uitmuntende kwaliteit. Onze exemplaren zijn niet van echte bomen te onderscheiden én je hebt er jaren plezier van. Veel plezier met optuigen!

Kunstkerstbomen bij de Bijenkorf

Een kerstboom is dé sfeermaker tijdens de feestdagen. Kies voor gemak deze kerst en ga voor een kunstkerstboom van de Bijenkorf. Deze blijft altijd in perfecte staat en doet niet onder voor een echte kerstboom. De kunstkerstboom is ook nog eens ontzettend makkelijk op te zetten en op te bergen. Opgevouwen neemt de kerstboom weinig ruimte in beslag waardoor je de kunstkerstboom gewoon tot volgend jaar kunt bewaren. Ontdek het assortiment kunstkerstbomen en kerstboomversiering bij de Bijenkorf en ga goed voorbereid de feestdagen tegemoet!

Kunstkerstbomen in alle soorten en maten

In het online assortiment van de Bijenkorf vind je voor ieder interieur een geschikte kunstkerstboom. Dankzij het uitgebreide assortiment aan afmetingen vind je altijd wel een kunstkerstboom die jouw leefomgeving complimenteert. Kies jij voor een heldergroene den, een zachtgroene spar of ga je toch liever voor een witte kerstboom? Tuig je kunstkerstboom op unieke wijze op met de prachtige kerstballen, kerstslingers en kerstverlichting van de Bijenkorf. En de piek kan natuurlijk ook niet ontbreken! 'O dennenboom, o denneboom wat zijn je takken wonderschoon'

Kleine kunstkerstboom kopen

De kunstkerstbomen van de Bijenkorf zijn in verschillende afmetingen beschikbaar. Een kleine kunstkerstboom is ideaal voor kleine woningen óf als je simpelweg de voorkeur geeft aan subtiele kerstversiering. Een klein exemplaar is voldoende zichtbaar om de ruimte te voorzien van een feestelijke kerstsfeer, maar is na afloop ook zeer gemakkelijk op te bergen. Ook zijn kleine kunstkerstbomen ideaal om andere ruimtes in je woning te versieren. Denk aan de hal of de slaapkamer. Met kleinere kerstballen maak je een feestelijke creatie van je kleine boompje!

Kunstkerstboom met verlichting

Een kunstkerstboom met verlichting fleurt de ruimte direct op, zonder dat je deze zelf hoeft op te hangen. Voeg enkel wat mooie ornamenten toe en je kerstboom is compleet. Afhankelijk van jouw persoonlijke voorkeur, kun je kiezen uit diverse kleuren [kerstverlichting]1]. Ga je voor fonkelende witte lampjes óf wordt je helemaal vrolijk van authentieke kerstkleuren zoals rood en groen? Bewonder al onze kerstbomen met verlichting en ga voor het exemplaar dat mooi matched met jouw interieur. Laat het kerstseizoen maar beginnen!