Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Tijdelijk niet verkrijgbaar Vondels kerstartikelen

Fleur je kerstboom op met de excentrieke ornamenten van Vondels en ga een feestelijke kerst tegemoet! De ornamenten van Vondels zijn in het najaar weer verkrijgbaar bij de Bijenkorf.

Vondels kerstartikelen

Vondels ontwerpt eigenzinnige en moderne kerstartikelen, die je interieur met kerst op een speelse manier laten stralen. Je vindt kersthangers en kerstballen voor de kerstboom in allerlei thema’s en categorieën.

Vondels kerstartikelen bij de Bijenkorf

Met veel passie en liefde ontwerpt Vondels de leukste kerstartikelen. Met de kerstversiering van Vondels fleur je je interieur op een eigenzinnige manier op. In de collectie vind je zowel kerstballen als kersthangers van Vondels in allerlei thema’s voor zowel een klassiek als een eigentijds interieur. Kies voor kersthangers of kerstballen van Vondels in de kleuren roze, zwart, wit of goud. Alle kerstartikelen worden vervaardigd van hoogwaardige glazen met luxe glitters: leuk om te geven als cadeau!

Vondels kerstartikelen in allerlei thema’s

Met de kerstartikelen van Vondels geef je jouw interieur een andere sfeer dan met de traditionele kerstartikelen. In het assortiment vind je de kersthangers van Vondels in verschillende thema’s en categorieën. In het thema In de wintertuin vind je de meest lieflijke dieren en bloemen, en in de Komische kerst je favoriete eten en drinken om aan de boom te hangen met de overheerlijke sushi’s, zoetigheden, fruitsoorten of ijsjes.