Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Kiehl's

Kiehl’s since 1851, origineel opgezet als oude apotheek in New York, is nu een specialist in moderne huid- en haar verzorging toegewijd aan wetenschap, kwaliteit en service om klanten kwalitatief natuurlijke en efficiënte producten aan te bieden. Voor iedere leeftijd en elk huidtype is er een geschikt product, van cleansers tot bodylotions voor hem en haar.

Kiehl's

84 artikelen
  • Dames
  • Heren
  • Wonen
Filter & sorteer
84 artikelen

Kiehl’s bij de Bijenkorf

Ontdek het veelzijdige assortiment van Kiehl’s met verzorgingsproducten voor dames en heren. Kiehl’s bestaat al 165 jaar en is begonnen als apotheek in New York. Kenmerkend voor Kiehl’s is de natuurlijke samenstelling van de beautyproducten. Daarnaast is de werking van elk product wetenschappelijk onderzocht. Bij de Bijenkorf kun je terecht voor de damescosmetica van Kiehl’s. Ook het assortiment herencosmetica van Kiehl’s is zeer uitgebreid.

Natuurlijke verzorgingsproducten van Kiehl’s

De verzorgingsproducten van Kiehl’s bevatten de beste natuurlijke bestanddelen. Denk aan lavendel, cafeïne en vitamine C. De Midnight Recovery Concentrate is een revitaliserende gezichtsolie voor ’s nachts. De aroma van lavendelolie bevordert zichtbaar het herstel van de huid tijdens de slaap. Cafeïne is een natuurlijke substantie die bekend staat om zijn stimulerende werking en het verminderen van zwellingen. De serie dagcrèmes van Kiehl’s bevat oogcrèmes die zwellingen en donkere kringen rondom de ogen helpen verminderen. Producten tegen huidveroudering bevatten vaak vitamine C. Deze vitamine heeft een krachtig effect op de zichtbare tekenen van veroudering. De toner Powerful-Strength Line- Reducing concentrate van Kiehl’s bevat vitamine C. Deze toner is een gezichtreinigingsproduct van Kiehl’s en zorgt voor een zachte reiniging en kalmering voor de huid. Ook vind je er effectieve peelings voor thuis die het huidoppervlak perfectioneren. Zo ondersteunt de Nightly Refining Micro-Peel Concentrate het natuurlijke vernieuwingsproces van de huid.

Kiehl’s behoudt al 165 jaar de oorspronkelijke waarden

Kiehl’s is ontwikkeld met als doel om verzorgingsproducten aan te bieden die voldoen aan de verwachtingen van de consument. Het cosmeticamerk is onderdeel van de rijke Amerikaanse geschiedenis. Het Smithsonian Institute in Washington (Museum van de Amerikaanse Geschiedenis) bevat meer dan honderd producten van Kiehl’s. Meer dan 165 jaar later is Kiehl's populairder dan ooit. Kiehl’s heeft een aantal oorspronkelijke waarden waar nooit van wordt afgeweken: wetenschappelijk onderzoek, kwaliteit en natuurlijke ingrediënten. De serums van Kiehl’s helpen de huidbarrière te versteken en zorgen voor een stralende, gezonde huid. Kiehl’s is een populair cosmeticamerk onder mannen. De bestsellers voor mannen van Kiehl’s zijn de energizing gel gezichtsreinigers, alledaagse handcrèmes en de dagcrèmes met SPF 15.

Tijdens de Kiehl's beauty masterclass maak je kennis met de uitzonderlijke huidverzorging van Kiehl's. Tevens ontvang je persoonlijk advies van onze skincare experts.

Wat is het Kiehl's Midnight Recovery Concentrate?

Maak kennis met dé bestsellervan Kiehl’s: het Kiehl’s Midnight Recovery Concentrate. Een weldadige gezichtsolie die de gehele nacht lang werkt om de huidbarrière te verzorgen én herstellen. Het krachtige elixir bestaat voor 99,8% uit botanische ingrediënten die de gezondheid van de huid ondersteunen.

Welke Kiehl's product zijn geschikt voor de zeer droge huid?

Kiehl’s biedt een ruime hoeveelheid gezichtsverzorging voor de droge tot zeer droge huid. Tussen de Kiehl’s serums vind je meerdere voedende emulsies die de huid hydrateren en voorzien van vocht. Het Hydro-Plumping Serum Concentrate bevat ingrediënten die de huid een ware vocht boost geven.