Slabbetjes

Een slabbetje is geen overbodige luxe zodra jouw kindje vaste voeding krijgt en zelf gaat eten. Als ouder zorg je dat je altijd meerdere slabbetjes in de roulatie hebt. Bij de Bijenkorf vind je leukste slabbers van katoen voor baby’s en peuters - makkelijk wasbaar en bestand tegen al het geknoei en geklieder van baby’s en peuters!

10 artikelen

Voor jongens en meisjes Communiekleding

Ontdek de communiekleding van 2019 en laat je inspireren door de mooiste looks voor jongens en meisjes

Een slabbetje is geen overbodige luxe zodra jouw kindje vaste voeding krijgt en zelf gaat eten. Als ouder zorg je dat je altijd meerdere slabbetjes in de roulatie hebt. Bij de Bijenkorf vind je leukste slabbers van katoen voor baby’s en peuters - makkelijk wasbaar en bestand tegen al het geknoei en geklieder van baby’s en peuters!

Slabbetjes voor kinderen

Slabbetjes of slabbers, zijn onmisbaar in huis met jonge kinderen! Je vind bij de Bijenkorf veel slabbetjes van Koeka, maar ook vind je merken als Snoozebaby, BamBam en Aden & Anais in onze online store. Ze worden verkocht per stuk, maar van Aden & Anais wordt ook verkocht in een cadeauverpakking met 3 stuks. Perfect voor als je meerdere slabbetjes tegelijk nodig hebt!

Wanneer heb je een slabber nodig?

Voor hele jonge baby’s is een slabbetje vaak nog niet nodig. Maar zodra er hapjes worden gegeten met vast voedsel is die slabber broodnodig! Met baby’s en peuters is eten soms een feestje, maar kan ook uitmonden in een boze bui of een huilpartij. Ongeacht of je kind een makkelijke of een moeilijke eter is; er wil altijd nog wel eens een hapje naast gaan. Met een slabbetje blijven baby- en peuterkleertjes fris. Ook als ze gemaakt zijn van katoen of badstof, blijven slabbetjes fris doordat ze bewerkt zijn. Kortom, met een partij slabbetjes achter de hand, is jouw zoon of dochter klaar voor een eetpartij.

Vaak wordt het slabbetje door elkaar gehaald met het spuugdoekje. Wanneer een kindje nog veel kwijlt, spuugt of een boertje moet laten is een spuugdoekje handig. Je vind spuugdoeken wel eens in een combinatieverpakking met een slabbetje. Zoek je een kleinigheidje om cadeau te doen aan kersverse ouders? Een slabbetje is een leuk kraamcadeau waar een ouder vast en zeker blij mee is, je hebt er altijd voldoende nodig!

Slabbetjes van Koeka

Koeka heeft een flinke collectie aan fijne slabbetjes van badstof en wafelkatoen voor baby’s en peuters. Het Nederlandse merk werd in 1998 opgericht met een duidelijke ontwerpvisie. De spullen moesten handig zijn voor de ouders, fijn aanvoelen voor de baby en de spullen moesten passen bij het interieur. De eerste Koeka producten waren voornamelijk gemaakt van badstof, vooral het speendoekje werd populair. Deze speen kun je ook vinden tussen de spenen en andere babyaccessoires van de Bijenkorf.

Winkels & Openingstijden

Bezorgen en retourneren

Winkelmand

Verlanglijst

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Geniet van exclusieve privileges en voordelen. Meld u aan als Privilege Member en geniet van gepersonaliseerde communicatie en vele andere privileges, zoals gratis verzending, aantrekkelijke acties en online stylingadvies.

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Verstuur nu je pakket
naar Duitsland

Ben jij in Duitsland? Laat nu je pakket in Duitsland leveren en geniet van:

Pas nu je bezorgadres aan
of blijf op debijenkorf.nl