Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Bij de Bijenkorf kun je de mooiste horloges en sieraden aanschaffen voor jouw kind. De collectie bestaat uit hoogwaardige zilveren armbanden, en kleurrijke luxe uurwerken van merken als Buddha to Buddha en Lacoste.

Kindersieraden & kinderhorloges bij de Bijenkorf

Jouw zoon of dochter kun je verrassen met één van de kindersieraden en kinderhorloges van de Bijenkorf. De collectie bestaat uit stijlvolle doch speelse designs van verschillende toonaangevende merken. Bijvoorbeeld de sieraden van Buddha to Buddha. Deze zilveren armbanden kunnen zowel door jongens als meisjes gedragen worden, dankzij het stoere schakelstructuur. Daarbij heb je de keuze uit vrolijke kleurtjes, zodat er voor iedereen een geschikt exemplaar bijzit. Of ga je liever voor een horloge?

Kinderhorloges van Lacoste

Ook jouw kind kan een horloge aanschaffen van het hoogwaardige merk Lacoste. In de collectie met sieraden van Lacoste vind je namelijk horloges met felle kleurtjes, waarbij je zoon of dochter binnen een handomdraai een lach op het gezicht krijgt. De uurwerken zijn verkrijgbaar in vrolijke kleuren en dessin, waaronder paars, rood, blauw of wit. Zelfs de kleur van het uurwerk kan bepaald worden. Heeft jouw kind al een horloge van Lacoste op de op getikt?