Babypakken en rompers

Een goede nachtrust is essentieel: laat kinderen lekker slapen in een babypakje of romper. Extra warmte nodig? Met een trappelzak slaapt jouw kindje veilig en comfortabel. De Bijenkorf biedt vele items voor de kleine.

267 artikelen
  • Babypakken
  • Rompers
  • Trappelzakken
Filter & sorteer
267 artikelen
48 van 267 gezien

Voor jongens en meisjes Communiekleding

Ontdek de communiekleding van 2019 en laat je inspireren door de mooiste looks voor jongens en meisjes

Een goede nachtrust is essentieel: laat kinderen lekker slapen in een babypakje of romper. Extra warmte nodig? Met een trappelzak slaapt jouw kindje veilig en comfortabel. De Bijenkorf biedt vele items voor de kleine.

Babykleding bij de Bijenkorf

Tussen de babypakken en rompers vind je alles wat je nodig hebt voor baby’tjes: Rompers, kruip- of boxpakken en trappelzakken. Vanzelfsprekend voorziet de Bijenkorf jou van babykleertjes van de mooiste merken. De maatseries beginnen veelal bij maat 50. Deze maat is geschikt voor pasgeborenen van 0-1 maand. Vind je het lastig om de juiste maat te kiezen? Bekijk dan het maatadvies via de specificaties van het babyartikel.

Babyrompertjes met én zonder overslag

Babyrompers kun je als kersverse ouder nooit genoeg hebben! Daarom zijn rompertjes altijd een goed kraamcadeau. Mits je deze in de juiste maat koopt natuurlijk. Het aankleden van een baby is niet altijd even gemakkelijk. Een overslagrompertje hoef je niet over het hoofdje van een kindje te trekken, daarmee bespaart het je al veel moeite. Je vind overslagrompertjes bij merken als Noppies en Petit Bateau.

Boxpakken voor jongens en meisjes

Wat is er nu leuker dan een mini-me in een pakje van jouw favoriete merk? Bij de Bijenkorf vindt je de allerleukste babypakjes. Babypakken worden ook wel boxpakken of kruippakjes genoemd. Dit zijn de pakjes die je aantrekt over het rompertjes. Veelal bestaan ze uit een stuk, en hebben voetjes aan de het pakje vast. Daarom hoef je niet altijd een kindje sokjes aan te trekken. Hier vind je boxpakjes van merken als Tommy Hilfiger, Ralph Lauren en Kenzo. Maar ook vind je hier boxpakjes van de fijnste kindermerken als Absorba, Tumble ’n Dry en Z8. Perfect voor de allercoolste baby’s!

Trappelzakken: voor een zachte en veilige slaap

Veilig slapen is voor een baby ook erg belangrijk. Natuurlijk leg je een pasgeboren baby altijd op de rug, en zorg je dat het vrij kan ademen. Een kindje kan verstopt raken in een deken, kies daarom altijd voor een passende trappelzak. Bij de Bijenkorf vind je unisex trappelzakken; geschikt voor jongetjes en meisjes. Meestal komen trappelzakken in één maat, en kun je ze aan de bovenkant aantrekken. Het bovenstukje zorgt ervoor dat de zak op zijn plek blijft, en in de gesloten onderkant kan jouw kindje vrolijk en warm trappelen met zijn beentjes. Let op! Een trappelzak is nog niet geschikt voor pasgeboren kinderen, vanaf ongeveer 1 maand kan je jouw zoon of dochter laten slapen in zijn of haar nieuwe trappelzak.

Winkels & Openingstijden

Bezorgen en retourneren

Winkelmand

Verlanglijst

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Geniet van exclusieve privileges en voordelen. Meld u aan als Privilege Member en geniet van gepersonaliseerde communicatie en vele andere privileges, zoals gratis verzending, aantrekkelijke acties en online stylingadvies.

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Verstuur nu je pakket
naar Duitsland

Ben jij in Duitsland? Laat nu je pakket in Duitsland leveren en geniet van:

Pas nu je bezorgadres aan
of blijf op debijenkorf.nl