Speelgoed

Een kamer vol met speelgoed; voor de meeste kinderen is dat een droom! Bij de Bijenkorf vind je allerlei soorten speelgoed. Van knuffels voor de baby tot houten speelgoed en bordspellen voor het hele gezin. Verras je kind met zijn of haar favoriete speelgoed!

517 artikelen
 • Poppen
 • Houten speelgoed
 • Knuffels
 • Babyspeelgoed
 • Bouwen & constructie
 • Buitenspeelgoed
 • Elektrisch speelgoed
 • Kinderfietsen & loopwagens
 • Leren & experimenteren
 • Muziekspeelgoed
 • Puzzels
 • Speelgoedvoertuigen
 • Spelletjes
 • Tekenen & knutselen
 • Verkleedkleding
Filter & sorteer
517 artikelen
48 van 517 gezien

Een kamer vol met speelgoed; voor de meeste kinderen is dat een droom! Bij de Bijenkorf vind je allerlei soorten speelgoed. Van knuffels voor de baby tot houten speelgoed en bordspellen voor het hele gezin. Verras je kind met zijn of haar favoriete speelgoed!

Speelgoed bij de Bijenkorf

Als kind bouw je je hele eigen belevingswereld met speelgoed. Spelen is onderdeel van de ontwikkeling van elk kind. Knuffels liggen op het bed, krijgen namen, worden overal mee naartoe genomen en zijn onderdeel van elk spel. Je ‘doet als of’ met ‘doktertje spelen’, 'schooltje', ‘timmerman’ of ‘restaurantje’. Zo zet ieder kind de eerste echte stappen in de wereld.

Bij de Bijenkorf hebben we daarom allerlei speelgoed om kinderen te helpen zich ontwikkelen. Of je nu houdt van buitenspelen, of binnen spelen met tekenen, bouwen, graag speelt met poppen of actiefiguren of van een verkleedpartij. Zo tover je jouw zoon of dochter met onze verkleedkleding in een mum van tijd om tot een ‘prinses’, ‘prins’, ‘draak’ of een ander dier. Of kijk een bij ons houten speelgoed. Maar uiteraard hebben we nog veel meer!

Speelgoed voor baby’s

We zeiden het al, speelgoed helpt je bij het zetten van je eerste stappen. Door te spelen ontwikkel je mentaal, maar ook de grove en fijne motoriek. Daarom is speelgoed voor baby’s onmisbaar in de box of wieg. Een knuffeldoekje van Happy Horse, een rammelaar, een bijtring, een bromtol, een mobile voor boven de wieg of de box. Of wat denk je van de vrolijke ‘Sophie de Giraffe’? Bij onze afdeling babyspeelgoed vind je al deze speeltjes voor kinderen van 0-6 jaar.

Educatieve spellen: Puzzelen, leren, experimenteren en bouwen

Met blokken en puzzels ontwikkel je ruimtelijk inzicht. En dat is echt niet alleen voor jongens, ook meisjes spelen graag met bouwspeelgoed. Waarom denk je dat Lego zo immens populair is? Bouw een eigen huis, een fabriek of een eigen stal voor de paarden en/of een boerderij. Met je eigen bouwstenen kun je je fantasie de vrije loop laten. Het bouwplan maak je met je handige knutselspullen, viltstiften en potloden.

Kinderen zijn nieuwsgierig. En uit die nieuwsgierigheid worden vele hobby’s geboren, misschien spelen ze wel doktertje, omdat ze alles willen weten over het menselijk lichaam. Of misschien willen ze alles weten over het weer, bloemen en planten, wilde dieren of dino’s. Kijk eens tussen het speelgoed van leren en experimenteren, hier vind je vast en zeker een spel wat helpt om deze interesse verder te laten groeien!

Spelletjes voor het hele gezin

Aan spel zit geen leeftijd gebonden. Is het buiten nat en koud, of juiste een relaxte dag dat je in het zonnetje buiten kan zitten? Haal de bordspellen maar uit de kast! Niet voor niets zijn spelletjes geliefd als cadeau voor een verjaardag, Sinterklaas of Kerst. Iedereen heeft er plezier van! Klassiekers als Monopoly, Rummicub, Catan of Jenga mogen niet ontbreken in de spellenkast. Of speel een kennisquiz, kaartspel of memory. Als je wat ouder bent kun je eenvoudig leren pokeren, dammen of schaken met de spellen van Ridley’s. Ga je op vakantie? Natuurlijk vind je bij ons ook diverse spellen in reisformaat bij ons online.

Kinderfietsen: de eerste fiets

Je eerste fiets is voor vele jongens en meisjes een groot moment! Je kan al lopen, maar door te fietsen leer je pas echt alles over evenwicht. Vaak begint het lopen en fietsen al op een handige loopwagen, trapauto of een loopfiets. Maar vanaf een jaar of 3 krijgen de meeste kinderen vaak hun eerste fiets! Bij de Bijenkorf vind je een aanbod aan kinderfietsen van Veloretti, met of zonder zijwieltjes.

Buitenspeelgoed: alles voor het zwembad

Warm weer of is het zomervakantie? Dan is het tijd voor waterpret! Met de opblaasbare dieren en figuren voor het zwembad van SunnyLife gaan jouw kinderen, vrienden en vriendinnen het buitenleven tegemoet - of je nu 3 jaar oud bent, of 36. Zet een eigen zwembad in de tuin of ga naar een nabijgelegen water of de zee. Ook voor de kleintjes hebben we uiteraard opblaasbandjes. Op zoek naar ander speelgoed voor buiten? Ook voor een strand- of balspel kun je terecht bij de Bijenkorf.