Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Spelletjes

Niets is zo gezellig als spelletjes spelen met familie of vrienden. Kies voor een spanneld bordspel tijdens een familieavond of ga voor een klassiek kaartspel tijdens een feestje met vrienden. Ontdek het aanbod met spellen bij de Bijenkorf.

166 artikelen
  • Behendigheidsspellen
  • Blokkenspellen
  • Bordspellen
  • Dobbelspellen
  • Geheugenspellen
  • Kaartspellen
  • Magneetspellen
  • Schaakspellen
Filter & sorteer
166 artikelen

Niets is zo gezellig als spelletjes spelen met familie of vrienden. Kies voor een spanneld bordspel tijdens een familieavond of ga voor een klassiek kaartspel tijdens een feestje met vrienden. Ontdek het aanbod met spellen bij de Bijenkorf.

Spelletjes bij de Bijenkorf

Binnenkort een feestje met vrienden? Of wil je een gezellige avond met je kinderen hebben? Spelletjes zijn altijd een leuk vermaak en kunnen soms ook nog eens leerzaam zijn. Van echte denk- en strategiespellen tot aan de klassieke kaart- en bordspellen. Het assortiment bestaat uit verschillende spellen voor iedere gelegenheid en iedere leeftijd.

Uitdagende en leerzame spelletjes

Ben je wel in voor wat competitie en uitdaging? Ga dan voor een echt denk- en strategiespel, zoals Risk of de verschillende Catan spellen. Risk is een strategisch bordspel met als doel de gebieden van de tegenstander te veroveren. En Catan is een echt handelsspel waarbij het draait om het winnen van grondstoffen die vervolgens tot steden en dorpen groeien. Kraak je hersenen met één van deze strategiespellen van 999 Games.

Het spel 30 Seconds van 999 Games is een echt gezelschapsspel, waarbij je goed moet nadenken en veel leert. Het is de bedoeling dat je binnen 30 seconden zoveel mogelijk van de vijf begrippen op je kaartje omschrijft. Hoe meer begrippen je groep raadt, hoe meer stappen je op het speelbord vooruit mag. Een echte uitdaging dus.

En ben je al bekend met de verschillende kaartspellen van Wild & Wolf. Van het bekende spel ‘Wie ben ik?’ tot een popmuziek quiz. De kaartspelletjes van Wild & Wolf zijn ontzettend leuk en verpakt in een kleurrijke doos.

Kinderspellen

Ook bestaat het assortiment uit verschillende spellen voor kinderen. De spellen zitten vol vrolijkheid, verrassingen en leerzame elementen. De kinderspelletjes zijn zowel vermaak als een uitdaging voor jonge kinderen. De houten spellen van Janod zijn geschikt voor kleuters en peuters. Daarnaast heb je jarenlang plezier van de spellen, omdat hout lang meegaat en niet snel verwoest. De kinderspellen van DJECO zijn leerzaam en vermakelijk voor kinderen. Van magneetspellen tot leuke dierenspellen, zoals memorie. Met welk spel ga jij je spellenkast aanvullen?