Klantenservice

Waar vind ik het retourformulier? Voor online- of winkelaankoop.

De wijze waarop je het kunt retourneren hangt af van waar het artikel gekocht is. Is het een:

 1. online aankoop. 
 2. een artikel gekocht in de winkel of een artikel gekocht via online maar geleverd vanuit de winkel 

 

1. Een online aankoop retourneren
Je ontvangt het retourformulier in de doos van jouw bestelling. Heb je deze niet? Je kunt via Mijn Account een nieuw formulier uitprinten:

Via Mijn account:

 • Klik op de order die retour gaat
 • Vink het artikel dat retour gaat aan
 • Vul hoeveelheid in
 • We waarderen het als je op het retourformulier aangeeft waarom je het artikel retour stuurt, deze informatie kan ons helpen onze dienstverlening te verbeteren
 • Klik rechtsonder op Retourformulier Maken en print het formulier uit. 

Heb je geen account ? 
Je kunt een blanco retourformulier downloaden voor online bestellingen. Download hier  een blanco retourformulier voor normale bestellingen. Hier zit geen adreslabel bij. Deze wordt aangemaakt op het pakketpunt: Het adres is : De Bijenkorf, Antwoordnummer 54079, 5004 VB Tilburg

Download hier een formulier voor online aankopen van Cartier / Rado / Longines


2. Een winkelaankoop retourneren
​​​​Gaat het om een artikel van het merk Cartier, Dior, Hermès, Tiffany, Burberry, Valentino, Gucci, Saint Laurent, Prada, Louis Vuitton, Celine, Chloé, Louboutin, Balenciaga of Bottega Veneta? Dan kun je het artikel niet retourneren met deze retourformulieren. Als de retourtermijn van jouw aankoop van een van de bovenstaande merken verloopt tijdens de lockdown, heb je zodra de winkels weer open gaan nog twee weken om jouw artikel te retourneren in de winkel.

U kunt uw aankoop uit de winkel, al dan niet geleverd vanuit de winkel ook naar ons retourneren. Kies de winkel waar het artikel gekocht is: 
 

 • Download hier een retourformulier en adreslabel voor bestellingen die vanuit de winkel Amsterdam zijn verzonden, of daar zijn gekocht.
 • Download hier een retourformulier en adreslabel voor bestellingen die vanuit de winkel Amstelveen zijn verzonden, of daar zijn gekocht.
 • Download hier een retourformulier en adreslabel voor bestellingen die vanuit de winkel Den Haag zijn verzonden, of daar zijn gekocht.
 • Download hier een retourformulier en adreslabel voor bestellingen die vanuit de winkel Eindhoven zijn verzonden, of daar zijn gekocht.
 • Download hier een retourformulier en adreslabel voor bestellingen die vanuit de winkel Maastricht zijn verzonden, of daar zijn gekocht.
 • Download hier een retourformulier en adreslabel voor bestellingen die vanuit de winkel Rotterdam zijn verzonden, of daar zijn gekocht
 • Download hier een retourformulier en adreslabel voor bestellingen die vanuit de winkel Utrecht zijn verzonden, of daar zijn gekocht.
 

Vul het retourformulier in zoals in dit voorbeeld te zien is en voeg het bij de bestelling die jij wilt retourneren. Plak het verzendlabel met ons antwoordnummer op je bestelling en stuur deze retour.


 
warning