Klantenservice

Wat is het saldo van mijn Cadeaucard?

Je kan het saldo van je cadeaucard gemakkelijk inzien. Klik gerust hier om het saldo te bekijken. Vergeet niet om de Captcha (robot test) in te vullen. Het saldo van je cadeaucard is onbeperkt geldig en hoeft niet in één keer verzilverd te worden.

Scan je de cadeaucard met de app? Houd er dan rekening mee dat de cadeaucard lokaal wordt opgeslagen. Als de app verwijderd wordt of er wordt gebruik gemaakt van een ander toestel, wordt de cadeaucard niet opgeslagen op het nieuwe toestel of in de app wanneer deze opnieuw gedownload is. Het is daarom aan te raden om de cadeaucard goed te bewaren.

Je kunt de cadeaucard verzilveren bij ál onze winkels, inclusief alle shop-in-shops (zoals MAC en Louis Vuitton). Je kunt met de cadeaucard alleen geen boeken kopen, in verband met de Wet Vaste Boekenprijs.

Heeft de Cadeaucard 19 cijfers? voeg dan 90100 toe vooraf aan jouw Cadeaucardcode.

Houd er rekening mee dat bij een mislukte of onderbroken bestelling het saldo na ongeveer twee tot drie uur weer op de cadeaucard terugkomt. Als het saldo na langer dan drie uur er niet weer op staat, neem dan contact op met onze Klantenservice.

Is er iets mis met jouw cadeaucard? Dan helpen wij jou graag bij onze Klantenservice!
warning