menu

Koffers & reis

Een vakantie, zakenreis of stedentrip op de planning? Dan is een goede koffer of reistas onmisbaar. Van handzame backpacks en handbagagekoffers tot aan grote spinners en paspoortetuis. Bij de Bijenkorf vind je alles wat je nodig hebt voor je volgende reis.

1.136 artikelen
  • Koffers
  • Paraplu's
  • Reisaccessoires
  • Tassen
Filter & sorteer
  • 1.136 artikelen
48 van 1136 gezien

Een vakantie, zakenreis of stedentrip op de planning? Dan is een goede koffer of reistas onmisbaar. Van handzame backpacks en handbagagekoffers tot aan grote spinners en paspoortetuis. Bij de Bijenkorf vind je alles wat je nodig hebt voor je volgende reis.

Koffers & reistassen bij de Bijenkorf

Wie op reis gaat kan niet zonder reisbenodigdheden. De maat van je koffer of reistas is afhankelijk van die reis die je gaat maken. Voor een weekendtrip of midweekje weg zit je goed met een handbagagekoffer. Een langere reis zoals een zonvakantie in het verschiet? Dan kun je beter voor een grote koffer gaan. Naar wat voor soort koffers, reistassen of reisaccessoires je ook op zoek bent: bij de Bijenkorf vind je een uitgebreide collectie met benodigdheden voor jouw volgende trip.

Soorten koffers en reisbagage

Als je aan het speuren bent naar een nieuwe koffer of reistas heb je het flink voor het kiezen. Want wat voor formaat koffer is voor jou het meest handig? En voor wat voor materiaal koffer kun je nu het beste kiezen? Zo heb je harde koffers -ook wel hardcase koffers genoemd- en zachte koffers -beter bekend als softcase koffers. Harde koffers hebben als voordeel dat ze in de regel waterdicht zijn en je bagage goed beschermen tegen (harde) schokken. Zachte koffers kunnen meestal wat flexibeler worden ingedeeld en wegen gemiddeld genomen een stuk minder.
Een sportieve trip of backpackvakantie vraagt ook om sportieve reisbagage. Denk bijvoorbeeld maar aan een duffle trolley, die je niet alleen achter je aan kunt trekken, maar ook als rugzak kunt dragen. Ook vind je in onze uitgebreide collectie verschillende formaten rugtassen. Denk bijvoorbeeld alleen al aan de gevarieerde selectie van Eastpak rugtassen. Een succesvolle backpack trip gegarandeerd! Wil je het écht voor het kiezen hebben? Dan moet je eens een kijkje nemen in de collectie Samsonite koffers en tassen. Samsonite koffers staan wereldwijd bekend om hun hoogwaardige kwaliteit en uitgebreide en uiteenlopende collecties. Van de Samsonite handbagagekoffers tot aan grote koffers en reisaccessoires zoals beautycases en toilettassen. Ook fijn: Samsonite koffers komen in verschillende kleuren en materialen. Zo is er altijd wel een geschikte koffer voor jou te vinden. Koffers van Rimowa staan voor uitstekende kwaliteit. De hardschalige koffers van het merk komen in verschillende kleuren en formaten. Zo zit er dus altijd wel een koffer tussen die past bij jouw type vakantie. Ook in de collectie koffers en reistassen van Victorinox heb je eindeloos de keuze. Zo vind je bij Victorinox niet alleen handige laptoprugtassen en reisetuis, maar ook uiterst handzame spinners en trolleys in verschillende maten.

  • Inloggen
  • Nieuwe klant
  • Mijn account
  • Verlanglijst
  • Uitloggen

Winkels & Openingstijden

Bezorgen en retourneren

Winkelmand

Verlanglijst

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Word eenvoudig Privilege Member en geniet van gepersonaliseerde communicatie en vele andere privileges, zoals gratis verzending en exclusieve cadeaucards.

Shop the look

products

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Verstuur nu je pakket
naar Duitsland

Ben jij in Duitsland? Laat nu je pakket in Duitsland leveren en geniet van:

Pas nu je bezorgadres aan
of blijf op debijenkorf.nl