Aangepaste levertijden tijdens de Sale

Barbecues

Het is weer tijd om te barbecueën! Met onze barbecues en bijbehorende accessoires ben je deze zomer goed uitgerust. Wat dacht je bijvoorbeeld van een handige tafelbarbecue om mee te nemen, een grillkorf waarmee je moeiteloos vlees omdraait of wellicht een BBQ cooler om alles lekker vers te houden?

103 artikelen
Filter & sorteer
1-48 van 103

Barbecues bij de Bijenkorf

Bij de zomer hoort op z’n minst één goede barbecue sessie. Kijk eens rond tussen ons assortiment barbecues en accessoires en ga deze zomer goed voorbereid aan de slag. Zo hoef je je met een enorm handige tafelbarbecue bijvoorbeeld niet te beperken tot een avondje thuis BBQ-en. Neem ‘m eens mee naar een dagje in het park met vrienden en wees de held van de dag!

Vlees omdraaien blijft soms een uitdaging als je de juiste spullen niet in huis hebt. Maak het jezelf makkelijk en schaf bijvoorbeeld eens een grillkorf aan. Hier kunnen meerdere stukjes vlees in die je tegelijkertijd omdraait. De grillkorf is voornamelijk handig bij het grillen van meerdere hamburgers of satéstokjes. Voor het omdraaien van individuele stukken vlees kun je het beste een grilltang gebruiken. Ook kun je in de webshop van de Bijenkorf terecht voor andere BBQ accessoires zoals een vleeshamer, vleesvork, barbecue set of pizzasteen.

Maak jouw barbecue tafel compleet

Vindt er binnenkort een barbecue bij jou thuis plaats? Zo ja, ben je al voorzien van een paar goede tuinmeubels? Natuurlijk komen deze niet alleen tijdens de BBQ van pas, maar je hebt de hele zomer plezier van een mooie tuintafel, bank of parasol.

Eenmaal een nieuwe tafel uitgekozen, of juist de bestaande tuintafel opgepoetst? Dan is het tijd om de tafel aan te kleden met mooi tafeltextiel. Kleed jouw tafel extra zonnig aan met vrolijke tafelkleden en servetten, en zorg voor het ultieme zomergevoel!

Weet je al wat voor servies je gaat gebruiken? Mix en match jouw borden, kopjes en schalen voor een vrolijke bonte verzameling of ga juist voor matching: het is jouw feestje. Van al dat barbecueën krijgt een mens dorst, dus ook mogen de glazen en karaffen niet op de tafel ontbreken. Vul de karaffen bijvoorbeeld eens met schijfjes komkommer, sinaasappel of stukjes vers fruit om het zomerse gevoel te versterken.

Gaat de BBQ tot laat door? Zorg dan voor sfeervolle buitenverlichting. Bij de Bijenkorf vind je verschillende soorten buitenverlichting, waardoor je altijd wel één of meerdere lampen kunt vinden die bij jouw tuin passen. Probeer meerdere lichtbollen in de tuin op te hangen en creëer zo een feeërieke sfeer. Picture perfect! Nog geen genoeg gekregen van bovenstaande tafel- en tuinaankleding? Neem dan eens een kijkje bij onze andere tafelaccessoires.

  • Inloggen
  • Nieuwe klant
  • Mijn account
  • Verlanglijst
  • Uitloggen

Winkels & Openingstijden

Bezorgen en retourneren

Winkelmand

Verlanglijst

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Word eenvoudig Privilege Member en geniet van gepersonaliseerde communicatie en vele andere privileges, zoals gratis verzending en exclusieve cadeaucards.

Shop the look

products

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl