menu

Barbecues

Het is weer barbecue tijd! Met onze barbecues en bijbehorende accessoires ben je deze zomer goed uitgerust. Wat dacht je bijvoorbeeld van een handige tafelbarbecue om mee te nemen, een grillkorf waarmee je moeiteloos vlees omdraait of een BBQ cooler om alles lekker vers te houden?

15 artikelen

Het is weer barbecue tijd! Met onze barbecues en bijbehorende accessoires ben je deze zomer goed uitgerust. Wat dacht je bijvoorbeeld van een handige tafelbarbecue om mee te nemen, een grillkorf waarmee je moeiteloos vlees omdraait of een BBQ cooler om alles lekker vers te houden?

Barbecues bij de Bijenkorf

Bij de zomer hoort op z’n minst één goede barbecue sessie. Kijk eens rond tussen ons assortiment barbecues en accessoires en ga deze zomer goed voorbereid aan de slag. Zo hoef je je met één van onze enorm handige tafelbarbecues bijvoorbeeld niet te beperken tot een avondje thuis BBQ-en. Neem ‘m eens mee naar een dagje in het park met vrienden en wees de held van de dag!

Onze diverse type barbecues

Naast tafelbarbecues, bieden wij ook een ruime selectie aan diverse andere soorten barbecues. Zo kan iedereen deze zomer naar hartelust zijn of haar favoriete barbecue-ingrediënten bereiden op een BBQ naar wens! Zo hebben wij een mooie keuze aan gasbarbecues van een aantal topmerken zoals Outdoorchef en Everdure. Zoek je een barbecue die niet al te veel tijd nodig heeft om gebruiksklaar te zijn, dan heb je een goeie aan de gasbarbecue. Dit type barbecue is ook nog eens geschikt om te gebruiken op het balkon of in een afgesloten ruimte.

Vergeet ook zeker niet eens een kijkje te nemen bij onze houtskoolbarbecues. Met dit type barbecue bereik je immers die befaamde, enige echte rooksmaak. Hoewel de houtskoolbarbecue wat meer tijd nodig heeft om op gang te komen, geeft 'ie een ongeëvenaarde smaak aan het eten. Geen gasflessen of elektriciteit vereist! Ben je in het bezit van een woning met een balkon en is het wellicht niet toegestaan om een barbecue met open vuur te gebruiken, dan raden wij onze elektrische barbecues aan. De elektrische barbecue staat voor gebruiksgemak, is binnen no time op temperatuur en is vaak ook te verkrijgen in meer compacte formaten.

Handige BBQ-accessoires

Vlees omdraaien blijft soms een uitdaging als je de juiste barbecue accessoires niet in huis hebt. Maak het jezelf makkelijk en schaf bijvoorbeeld eens een grillkorf aan. Hier kunnen meerdere stukjes vlees in die je tegelijkertijd omdraait. De grillkorf is voornamelijk handig bij het grillen van meerdere hamburgers of satéstokjes. Voor het omdraaien van individuele stukken vlees kun je het beste een grilltang gebruiken. Ook kun je in de webshop van de Bijenkorf terecht voor andere BBQ accessoires zoals een vleeshamer, vleesvork, barbecue set of pizzasteen.

Maak jouw barbecue tafel compleet

Vindt er binnenkort een barbecue bij jou thuis plaats? Zo ja, ben je al voorzien van een paar goede tuinmeubels? Natuurlijk komen deze niet alleen tijdens de BBQ van pas, maar je hebt de hele zomer plezier van een mooie tuintafel, bank of parasol. Eenmaal een nieuwe tafel uitgekozen, of juist de bestaande tuintafel opgepoetst? Dan is het tijd om de tafel aan te kleden met mooi tafeltextiel. Kleed jouw tafel extra zonnig aan met vrolijke tafelkleden en servetten, en zorg voor het ultieme zomergevoel!

Weet je al wat voor servies je gaat gebruiken? Mix en match jouw borden, kopjes en schalen voor een vrolijke bonte verzameling of ga juist voor matching: het is jouw feestje. Van al dat barbecueën krijgt een mens dorst, dus ook mogen de glazen en karaffen niet op de tafel ontbreken. Vul de karaffen bijvoorbeeld eens met schijfjes komkommer, sinaasappel of stukjes vers fruit om het zomerse gevoel te versterken.

Winkels & Openingstijden

Bezorgen en retourneren

Winkelmand

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Word eenvoudig Privilege Member en geniet van gepersonaliseerde communicatie en vele andere privileges, zoals gratis verzending en exclusieve cadeaucards.

Shop the look

products

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Verstuur nu je pakket
naar Duitsland

Ben jij in Duitsland? Laat nu je pakket in Duitsland leveren en geniet van:

Pas nu je bezorgadres aan
of blijf op debijenkorf.nl