Glazen

Drinkglazen van de mooiste merken vind je hier. De collectie is zeer uitgebreid en in verschillende modellen en prints verkrijgbaar. Ga voor een chique waterglas met reliëf of een kunststof drinkbeker met stippenprint.

562 artikelen
 • Bierglazen
 • Champagneglazen
 • Cocktailglazen
 • Cognacglazen
 • Drinkglazen
 • Dubbelwandige glazen
 • Koffie- en theeglazen
 • Longdrinkglazen
 • Shotglazen
 • Waterglazen
 • Whiskyglazen
 • Wijnglazen
Filter & sorteer
562 artikelen
48 van 562 gezien

Drinkglazen van de mooiste merken vind je hier. De collectie is zeer uitgebreid en in verschillende modellen en prints verkrijgbaar. Ga voor een chique waterglas met reliëf of een kunststof drinkbeker met stippenprint.

Glazen bij de Bijenkorf

Een mens kan nooit genoeg glazen in de kast hebben staan. Drinkglazen voor alledaags gebruik, glazen die je tevoorschijn haalt bij de borrel, glazen om uit te drinken tijdens een speciale gelegenheid: elke gelegenheid roept weer om een ander soort glas!

Van cocktailglas tot theeglas: ontdek ons diverse assortiment glazen

Of je nu op zoek bent naar een paar fonkelnieuwe bierglazen of juist toe bent aan wat mooie koffie- en theeglazen: in de webshop van de Bijenkorf vind je het allemaal. Van cocktailglazen tot cognacglazen en van dubbelwandige glazen tot aan longdrinkglazen. Heb je wat te vieren? Met onze shotglazen begin je de avond goed!

Drinkglazen met prachtige bewerkingen

Bekijk ons assortiment drinkglazen en waterglazen en tref hier glazen verrijkt met de meest prachtige bewerkingen. Met de drinkglazen van Libbey bijvoorbeeld, ziet zelfs de meest eenvoudige limonade er fantastisch uit. Ook als je op zoek bent naar drinkglazen in een meer minimalistische uitvoering ben je aan het juiste adres. Kijk bijvoorbeeld eens naar het assortiment Villeroy & Boch drinkglazen.

Wijntje doen? Dat doe je met onze wijnglazen!

Er gaat niets boven een heerlijk glaasje witte of rode wijn. Beide soorten wijn hebben echter wel een ander wijnglas nodig. Zo is een wit wijntje gebaat bij een smal glas en een rode wijn gedijt juist beter bij een bredere kelk. In de webshop van de Bijenkorf kun je terecht voor wijnglazen voor elke soort wijn. In ons assortiment wijnglazen kan iedere wijnliefhebber terecht en ook kun je je hart ophalen met wijnglazen in bijzondere ontwerpen. Proost!

Winkels & Openingstijden

Bezorgen en retourneren

Winkelmand

Verlanglijst

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Geniet van exclusieve privileges en voordelen. Meld u aan als Privilege Member en geniet van gepersonaliseerde communicatie en vele andere privileges, zoals gratis verzending, aantrekkelijke acties en online stylingadvies.

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Verstuur nu je pakket
naar Duitsland

Ben jij in Duitsland? Laat nu je pakket in Duitsland leveren en geniet van:

Pas nu je bezorgadres aan
of blijf op debijenkorf.nl