Fondue, grill & gourmetstellen

Kaasfondue, steengrillen, raclette en gourmette zijn synoniem voor gezellig tafelen. Hier vind je de mooiste kaasfondue-sets, grill en gourmetstellen voor meerdere personen. Een steevaste favoriet tijdens de feestdagen en verjaardagen. Liever een zoete variant? Een chocoladefondueset is een geweldig cadeau voor elke zoetekauw.

42 artikelen
Filter & sorteer
  • 42 artikelen
42 van 42 gezien

Fondue-, grill & gourmetstellen bij de Bijenkorf

Urenlang genieten van delicatessen met zijn allen rond de tafel. Fonduen, grillen en gourmetten is het toppunt van gezelligheid en vereist minimale voorbereiding. De Bijenkorf biedt een ruim assortiment aan fonduepannen, gourmetstellen en tafelgrillen van de merken Boska, Solis, Tefal en WMF.

##Fun met fondue

Bij de traditionele Zwitserse fondue worden stukjes vlees, groenten of brood in een saus van kaas en wijn gedipt. Maar wist je dat Azië ook een rijke fondue traditie heeft? Bij een traditionele oosterse fondue wordt het vlees en de rauwkost in bouillon gegaard. Als afsluiting van de maaltijd wordt deze bouillon genuttigd met rijst of noedels. Een chocolade fondue is een feestje voor iedere zoetekauw, maar heb je wel eens een pindakaas fondue geprobeerd? Bij de Bijenkorf verkopen we grote fonduepannen waar maar liefst 6,5 liter in gaat, maar ook handzame tapasfondue sets. Bij aangename temperaturen kan er ook buiten worden gefondued met de windbestendige outdoor fondueset van Boska. Kan je niet kiezen tussen fonduen, grillen en gourmetten? Ga dan voor de Solis 3-in-1 combiset.

  • Inloggen
  • Nieuwe klant
  • Mijn account
  • Verlanglijst
  • Uitloggen

Winkels & Openingstijden

Bezorgen en retourneren

Winkelmand

Verlanglijst

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Word eenvoudig Privilege Member en geniet van gepersonaliseerde communicatie en vele andere privileges, zoals gratis verzending en exclusieve cadeaucards.

Shop the look

products

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl