menu

Keukenmachines

Een keukenmachine is een onmisbaar apparaat voor in de keuken! Deeg kneden, een saus maken of uien snijden, met allerlei handige hulpstukken wordt een lastig keukenklusje makkelijk. Hier vind je verschillende keukenmachines, foodprocessors van merken als KitchenAid, Magimix en Kenwood. Welke keukenmachine is jouw favoriet?

106 artikelen
 • Blenders
 • Crème brûlée branders
 • Hakmolens
 • Handmixers
 • Keukenmachines
 • Pastamachines
 • Sapcentrifuges
 • Snijmachines
 • Staafmixers
 • Vacuümmachines
Filter & sorteer
 • 106 artikelen
48 van 106 gezien

Een keukenmachine is een onmisbaar apparaat voor in de keuken! Deeg kneden, een saus maken of uien snijden, met allerlei handige hulpstukken wordt een lastig keukenklusje makkelijk. Hier vind je verschillende keukenmachines, foodprocessors van merken als KitchenAid, Magimix en Kenwood. Welke keukenmachine is jouw favoriet?

Keukenmachines bij de Bijenkorf

De keukenmachine is in het leven geroepen om ons leven makkelijker te maken! Kloppen, mengen, mixen en kneden, raspen en hakken: de keukenmachine doet in een handomdraai waar wij normaal gesproken handmatig een veel langere tijd aan kwijt zouden zijn. Terwijl jouw keukenmachine staat te draaien, houd jij je handen vrij voor andere zaken. Op deze pagina kun je kiezen uit keukenmachines met bijbehorende accessoires, van een tiental uitstekende merken. De meeste keukenmachines worden meegeleverd met een mengkom, maar zo kan het bijvoorbeeld ook fijn om een keukenmachine met bijpassende opbergbox te nemen zodat deze vrij blijft van beschadigingen.

Keukenmachines voor allerlei doeleinden

Ben je van plan een keukenmachine te nemen om bijvoorbeeld groenten mee te snijden of pindakaas en hummus mee te maken, selecteer dan een keukenmachine die geschikt is voor raspen en hakken. Liefhebbers van zoete lekkernijen kunnen ook gaan voor een keukenmachine met klopper of kneedhaak als accessoire, om zo gemakkelijk je eigen deeg en beslag te maken. Ten slotte is het bij het uitkiezen van een keukenmachine goed om jouw interieur voor ogen te houden, en een keukenrobot te kiezen die hier bij past. In onze webshop kun je terecht voor een verrassende keuze aan trendy glanzende retro modelletjes: denk bijvoorbeeld aan de keukenmachines van Smeg. Maar ook liefhebbers van neutraal zwart of zilver kunnen een passend exemplaar voor bij het interieur vinden.

Keukenmachines van KitchenAid, Magimix en Kenwood

Het is geen geheim dat je met de keukenmachines van KitchenAid altijd een topper in huis haalt. Met KitchenAid kun je als een professional aan de slag, want de apparatuur van KitchenAid is vervaardigd in samenwerking met beroepschefs. Het merk staat voor kwaliteit, duurzaamheid en een uniek design. Ben je van plan om vooral zoete ingrediënten te bereiden die geklopt, gemengd of gemixt en gekneed moeten worden, ga dan voor de keukenrobot mixers van KitchenAid. De keukenmachines zijn daarentegen weer geschikt voor raspen en hakken, mengen en snijden.

De keukenmachines van Magimix worden nog steeds gemaakt in Frankrijk, Bourgogne, de plek waar de keukenmachine 40 jaar geleden voor het eerst ontstond. Het Franse Magimix is daarom de echte pionier op het gebied van keukenmachines, en staat garant voor echt vakmanschap. De keukenmachines Van Magimix zijn echte krachtpatsers! De collectie keukenmachines van Kenwood biedt ware multitaskers zoals keukenmachines en blenders in één, maar ook heeft het merk een keukenmachine geschikt voor mixen en kneden in het assortiment. Ook kun je terecht voor een elektrische spiraalsnijder om bijvoorbeeld gezonde “courgetti” mee te maken.

Winkels & Openingstijden

Bezorgen en retourneren

Winkelmand

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Word eenvoudig Privilege Member en geniet van gepersonaliseerde communicatie en vele andere privileges, zoals gratis verzending en exclusieve cadeaucards.

Shop the look

products

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Verstuur nu je pakket
naar Duitsland

Ben jij in Duitsland? Laat nu je pakket in Duitsland leveren en geniet van:

Pas nu je bezorgadres aan
of blijf op debijenkorf.nl