Winkels & Openingstijden
Klantenservice

KitchenAid Keukenmachines

Ben jij ook zo verzot op bakken van lekkernijen? Met de keukenmachines van het Amerikaanse huishoudmerk KitchenAid draai je voor geen enkel recept je hand om. Ontdek de kleurrijke collectie in de online wereld van de Bijenkorf.

28 artikelen
  • Blenders
  • Keukenmachines
  • Hakmolens
  • Staafmixers
  • Handmixers
  • Foodprocessors
Filter & sorteer
28 artikelen
28 van 28 gezien

Ben jij ook zo verzot op bakken van lekkernijen? Met de keukenmachines van het Amerikaanse huishoudmerk KitchenAid draai je voor geen enkel recept je hand om. Ontdek de kleurrijke collectie in de online wereld van de Bijenkorf.

KitchenAid keukenmachines bij de Bijenkorf

Het befaamde KitchenAid is een Amerikaans huishoudmerk. Al sinds 1914 maakt het bedrijf een rijk assortiment aan huishoudproducten, waaronder de geliefde keukenmachines. Vele liefhebbers van koken en bakken hebben een variant van het merk in de keuken staan, want een keukenrobot is speciaal gemaakt om taken uit de keuken over te nemen. Heb jij een uitvoering nodig voor mengen, mixen, kneden of snijden? Bij de Bijenkorf vind je een keukenrobot speciaal voor jouw bereidingen en binnen de kortste keren ontdek je dat een keukenmachine van KitchenAid onmisbaar is.

Keukenrobots met een uniek design van KitchenAid

KitchenAid maakt koken en bakken een feest in de keuken. De keukenrobots doen vrijwel al het werk voor jou vanwege de aandrijving van de motor. Met de productlijnen van het merk hoef je dus helemaal geen keukenprins of keukenprinses te zijn. Wie de keukenmachines bekijkt zal het design ongetwijfeld herkennen van de vele kleuren waarin zij verkrijgbaar zijn. Zo is het signatuur van KitchenAid machines de dieprode kleur met een RVS mengkom, maar natuurlijk zijn er tal van andere kleuren. Van zwart tot paars en van wit tot roze. Zo match je de keukenrobot perfect bij het interieur.

Hakken of mengen? Er is voor elke handeling een keukenmachine!

Bij de Bijenkorf vind je keukenmachines van KitchenAid welke geschikt zijn voor het kneden van deeg, het maken van gehakt, raspen en hakken, mixen en kneden, maar natuurlijk ook om eieren mee te kloppen voor heerlijke brownies en fruit en groenten te zijn voor een gezonde maaltijd. Daarnaast bestaan er ook tal van accessoires welke horen bij de keukenrobots. Onder andere snij- en raspschijven, spatels, kneedhaken en diverse mengkomen zijn te vinden.