Staafmixers

Een staafmixer is een compacte keukenhulp voor mixen, pureren en malen. Maak in een handomdraai een soep of een heerlijke aardappelpuree. Met verschillende messen en hulpstukken als mengbekers, gardes of balonmolens zijn je maaltijden binnen no-time gereed. Hier vind je verschillende staafmixers met verschillende maalsnelheden.

23 artikelen
 • Blenders
 • Crème brûlée branders
 • Hakmolens
 • Handmixers
 • Keukenmachines
 • Pastamachines
 • Sapcentrifuges
 • Snijmachines
 • Staafmixers
 • Vacuümmachines
Filter & sorteer
 • 23 artikelen
23 van 23 gezien

Een staafmixer is een compacte keukenhulp voor mixen, pureren en malen. Maak in een handomdraai een soep of een heerlijke aardappelpuree. Met verschillende messen en hulpstukken als mengbekers, gardes of balonmolens zijn je maaltijden binnen no-time gereed. Hier vind je verschillende staafmixers met verschillende maalsnelheden.

Staafmixers bij de Bijenkorf

Bij de Bijenkorf kun je terecht voor staafmixers van merken die hun sporen lang en breed hebben verdiend. De staafmixers van KitchenAid zijn daar een mooi voorbeeld van. KitchenAid is al een eeuw lang een autoriteit op het gebied van keukenapparatuur. Het merk staat bekend om de keukenapparatuur met een strak design en van ongekende kwaliteit. Wat de apparaten van KitchenAid zo bijzonder maakt is dat deze samen met professionele koks zijn ontworpen en ontwikkeld. Hierdoor kun je bij KitchenAid rekenen op duurzame, multifunctionele apparatuur van topkwaliteit, en zo ook niet anders voor de staafmixers van KitchenAid. Alle staafmixers van KitchenAid zijn van roestvrij staal en kunststof.

Ontdek nog meer staafmixers van topmerken

Bamix bestaat nu ruim 60 jaar en is een merk dat zich helemaal heeft toegespitst op staafmixers. Het merk biedt staafmixers van eersteklas Zwitserse kwaliteit die multifunctioneel zijn dankzij de verschillende opzetstukken. Hierdoor kan de staafmixer gebruikt worden voor hakken, mixen, pureren, klopen en malen. Alle Bamix staafmixers zijn gemaakt van roestvrij staal of zijn een samenstelling van roestvrij staal en kunststof. Zoek je een staafmixer met een echt krachtige motor waarmee je ook wat steviger voedsel klein kan krijgen, ga dan bijvoorbeeld voor de Swissline staafmixers.

Zoek je een degelijke staafmixer van een bekend merk met een goede naam en voor een zacht prijsje, kijk dan niet verder dan de staafmixers van Tefal. Bijna ieder Nederlands gezin heeft wel iets aan keukenapparatuur van Tefal in huis, en met goede reden. Alle staafmixers van Tefal zijn uitgerust met ActivFlow technologie: twee gebogen en twee rechte messen die samen zorgen voor een perfecte vermenging van ingrediënten.

Winkels & Openingstijden

Bezorgen en retourneren

Winkelmand

Verlanglijst

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Geniet van exclusieve privileges en voordelen. Meld u aan als Privilege Member en geniet van gepersonaliseerde communicatie en vele andere privileges, zoals gratis verzending, aantrekkelijke acties en online stylingadvies.

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Verstuur nu je pakket
naar Duitsland

Ben jij in Duitsland? Laat nu je pakket in Duitsland leveren en geniet van:

Pas nu je bezorgadres aan
of blijf op debijenkorf.nl