Nespresso

Het vakmanschap van Nespresso is zichtbaar in elke stap van het koffieproces. De Nespresso machines zijn speciaal ontwikkeld om alle aroma’s van elk van de 25 koffies perfect te bereiden. Met de koffiemachines van Nespresso bereid je ook heel eenvoudig een cappuccino of latte macchiato met een druk op de knop.

Nespresso machines

30 artikelen
Filter & sorteer
30 artikelen
30 van 30 gezien

Nespresso machines bij de Bijenkorf

In de online shop van de Bijenkorf tref je een ruim aantal koffiemachines die speciaal zijn ontworpen voor het gebruik van de welbekende Nespresso cups. De Nespresso koffiemachine staat voor design en gebruiksvriendelijkheid. In een handomdraai ben jij voorzien van een heerlijk kopje koffie die geheel naar jouw smaak is.

Onze Nespresso machines inclusief proef-Nespresso cups

Wij bieden Nespresso apparaten van een mooie selectie topmerken. Bekijk bijvoorbeeld onze Nespresso machines van Krups of onze Magimix Nespresso machines. Bij Krups vind je Nespresso apparaten in allerlei formaten. Kies bijvoorbeeld voor een compact formaat koffiemachine in een minimalistisch design, of pak uit met één van de koffiemachines met talloze functies en mogelijkheden, waaronder de optie om jouw apparaat aan te sluiten op jouw smartphone. Ook de collectie van Magimix stelt zeker niet teleur met zijn grote verscheidenheid aan prachtige modellen: van apparaten in minimalistische eenvoud tot aan koffiemachines verrijkt met de meest barista-waardige functies. Bij alle Nespresso apparaten worden een aantal proef Nespresso cups meegeleverd zodat je jouw favoriete smaken kunt ontdekken en direct aan de slag kunt!

Winkels & Openingstijden

Bezorgen en retourneren

Winkelmand

Verlanglijst

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Geniet van exclusieve privileges en voordelen. Meld u aan als Privilege Member en geniet van gepersonaliseerde communicatie en vele andere privileges, zoals gratis verzending, aantrekkelijke acties en online stylingadvies.

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Verstuur nu je pakket
naar Duitsland

Ben jij in Duitsland? Laat nu je pakket in Duitsland leveren en geniet van:

Pas nu je bezorgadres aan
of blijf op debijenkorf.nl