Nespresso

Het vakmanschap van Nespresso is zichtbaar in elke stap van het koffieproces. De Nespresso machines zijn speciaal ontwikkeld om alle aroma’s van elk van de 25 koffies perfect te bereiden. Met de koffiemachines van Nespresso bereid je ook heel eenvoudig een cappuccino of latte macchiato met een druk op de knop.

Nespresso machines bij de Bijenkorf

In de online shop van de Bijenkorf tref je een ruim aantal koffiemachines die speciaal zijn ontworpen voor het gebruik van de welbekende Nespresso cups. De Nespresso koffiemachine staat voor design en gebruiksvriendelijkheid. In een handomdraai ben jij voorzien van een heerlijk kopje koffie die geheel naar jouw smaak is.

Onze Nespresso machines inclusief proef-Nespresso cups

Wij bieden Nespresso apparaten van een mooie selectie topmerken. Bekijk bijvoorbeeld onze Nespresso machines van Krups of onze Magimix Nespresso machines. Bij Krups vind je Nespresso apparaten in allerlei formaten. Kies bijvoorbeeld voor een compact formaat koffiemachine in een minimalistisch design, of pak uit met één van de koffiemachines met talloze functies en mogelijkheden, waaronder de optie om jouw apparaat aan te sluiten op jouw smartphone. Ook de collectie van Magimix stelt zeker niet teleur met zijn grote verscheidenheid aan prachtige modellen: van apparaten in minimalistische eenvoud tot aan koffiemachines verrijkt met de meest barista-waardige functies. Bij alle Nespresso apparaten worden een aantal proef Nespresso cups meegeleverd zodat je jouw favoriete smaken kunt ontdekken en direct aan de slag kunt!