Nespresso

De Nespresso machine combineert een volle smaak met gemak. Binnen no-time zet je een je een heerlijke kop koffie of espresso. Je kent vast en zeker wel de Nespresso cupjes van het bekende merk. Magimix heeft een flink aanbod van verschillende Nespresso apparaten, die prachtig staan in elke keuken. Maar ook andere merken hebben hun eigen Nespresso machine. Bij ons vind je een uitgebreid aanbod van deze bekende koffiezetapparaten.

Nespresso machines

35 artikelen
Filter & sorteer
  • 35 artikelen
1-35 van 35

Nespresso machines bij de Bijenkorf

In de online shop van de Bijenkorf tref je een ruim aantal koffiemachines die speciaal zijn ontworpen voor het gebruik van de welbekende Nespresso cups. De Nespresso koffiemachine staat voor design en gebruiksvriendelijkheid. In een handomdraai ben jij voorzien van een heerlijk kopje koffie die geheel naar jouw smaak is.

Onze Nespresso machines inclusief proef-Nespresso cups

Wij bieden Nespresso apparaten van een mooie selectie topmerken. Bekijk bijvoorbeeld onze Nespresso machines van Krups of onze Magimix Nespresso machines. Bij Krups vind je Nespresso apparaten in allerlei formaten. Kies bijvoorbeeld voor een compact formaat koffiemachine in een minimalistisch design, of pak uit met één van de koffiemachines met talloze functies en mogelijkheden, waaronder de optie om jouw apparaat aan te sluiten op jouw smartphone. Ook de collectie van Magimix stelt zeker niet teleur met zijn grote verscheidenheid aan prachtige modellen: van apparaten in minimalistische eenvoud tot aan koffiemachines verrijkt met de meest barista-waardige functies. Bij alle Nespresso apparaten worden een aantal proef Nespresso cups meegeleverd zodat je jouw favoriete smaken kunt ontdekken en direct aan de slag kunt!

  • Inloggen
  • Nieuwe klant
  • Mijn account
  • Verlanglijst
  • Uitloggen

Winkels & Openingstijden

Bezorgen en retourneren

Winkelmand

Verlanglijst

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Word eenvoudig Privilege Member en geniet van gepersonaliseerde communicatie en vele andere privileges, zoals gratis verzending en exclusieve cadeaucards.

Shop the look

products

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl