Keukenmessen

Goede messen zijn een must in de keuken. Investeer in een goed vleesmes, een scherp koksmes en een speciaal broodmes. Ook complete messensets vind je in onderstaand overzicht.

407 artikelen
Filter & sorteer
  • 407 artikelen
48 van 407 gezien

Messen bij de Bijenkorf

Een scherp mes voor je groenten, een apart mes voor vlees, een goed broodmes en een perfect gekarteld steakmes. Met de juiste messen is koken en tafelen een feest.

Global-messen zijn goede keukenmessen die erg lijken op de messen die professionele chefs in hun keuken gebruiken. Deze messen gaan lang mee, liggen goed in de hand en maken het koken een stuk leuker en makkelijker. Ze zijn los verkrijgbaar, maar ook in sets. Een Global-messenblok is een eyecatcher op het aanrecht. De messen van Wüsthof hebben een zwart handvat dat zo gevormd is dat hij lekker in de hand ligt. Wüsthof-keukenmessen zijn in veel verschillende varianten verkrijgbaar. Voor ieder product is er wel een apart mes. Een fanatieke kok kan hier goed zijn slag slaan.

Mooie, moderne messensets vind je bij Laguiole. Laguiole-messen heb je in gewone sets maar ook in sets van botermesjes, kaasmessen en steakmessen. Er zit ook een apart broodmes in de collectie. De messen van Jamie Oliver zijn viendelijk geprijsd, erg mooi en goed. De Jamie Oliver-messen hebben een strak design, zijn van roestvrijstaal en hebben een zwart handvat. Je kunt zijn keukenmessen los kopen, maar ook in een set met een mooi messenblok erbij.

  • Inloggen
  • Nieuwe klant
  • Mijn account
  • Verlanglijst
  • Uitloggen

Winkels & Openingstijden

Bezorgen en retourneren

Winkelmand

Verlanglijst

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Word eenvoudig Privilege Member en geniet van gepersonaliseerde communicatie en vele andere privileges, zoals gratis verzending en exclusieve cadeaucards.

Shop the look

products

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl