Le Creuset Pannen

Het Franse Le Creuset staat met name bekend om zijn hoogwaardige gietijzeren pannen. De pannen worden vervaardigd met de grootst mogelijke aandacht voor detail om jou een optimale kookervaring te bieden. Bij de Bijenkorf kun je terecht voor onder andere de braadpannen, koekenpannen en grillpannen van Le Creuset.

182 artikelen
 • Braadpannen
 • Fonduepannen
 • Grillpannen
 • Hapjespannen
 • Koekenpannen
 • Kookpannen
 • Minipannetjes
 • Speciale pannen
 • Steelpannen
 • Wokpannen
Filter & sorteer
 • 182 artikelen
48 van 182 gezien

Het Franse Le Creuset staat met name bekend om zijn hoogwaardige gietijzeren pannen. De pannen worden vervaardigd met de grootst mogelijke aandacht voor detail om jou een optimale kookervaring te bieden. Bij de Bijenkorf kun je terecht voor onder andere de braadpannen, koekenpannen en grillpannen van Le Creuset.

Le Creuset pannen bij de Bijenkorf

Een Le Creuset pan is onmisbaar voor iedere kookliefhebber! Het robuuste materiaal en hoogwaardige kwaliteit maken dit een pan waar je keer op keer plezier van hebt tijdens het koken. Voor elke individuele pan gebruikt Le Creuset een aparte mal, die ze na het gieten vernietigen. Na het emailleren worden de pannen door de Le Creuset-experts nauwlettend geïnspecteerd op foutjes. Om de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen wordt elke pan dus met de grootst mogelijke zorg behandeld.

Ontdek onze diverse soorten Le Creuset pannen

Of je nu op zoek bent naar een braadpan, koekenpan of grillpan: bij Le Creuset ga je het vinden. De befaamde gietijzeren braadpannen van Le Creuset zijn geschikt voor elke warmtebron: de pannen kunnen zelf in de oven. De braadpannen kun je uitstekend gebruiken voor het bereiden van grotere stukken vlees of voor het stoven van groenten. Het mooie aan een gietijzeren pan is dat de warmte gelijkmatig wordt verdeeld. Ook houdt het materiaal lang warmte vast. De Le Creuset braadpannen zijn verkrijgbaar in verschillende mooie kleuren.

Minder vet koken? Overweeg dan eens de grillpannen van Le Creuset: ideaal voor het op gezonde en heerlijke wijze bereiden van vlees en/of groenten. Dankzij de grillstrepen zien de ingrediënten er extra appetijtelijk uit. Omeletje maken, vlees braden, rijst opbakken: de koekenpannen van Le Creuset zijn echte multitaskers als het op bereiden van eten aankomt. In de webshop van de Bijenkorf vind je Le Creuset koekenpannen van diverse materialen en voor verschillende warmtebronnen.

Een Le Creuset pan voor elke warmtebron

Vaak zijn de Le Creuset pannen compatibel met meerdere warmtebronnen. Dit maakt deze pannen echte allrounders waar je alle kanten mee op kan. Onmisbare pannen voor fervente kookliefhebbers! Wil je er absoluut zeker van zijn voor welke warmtebron jouw nieuwe Le Creuset pan geschikt is, kijk dan onder het kopje “specificaties”.

Winkels & Openingstijden

Bezorgen en retourneren

Winkelmand

Verlanglijst

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Geniet van exclusieve privileges en voordelen. Meld u aan als Privilege Member en geniet van gepersonaliseerde communicatie en vele andere privileges, zoals gratis verzending, aantrekkelijke acties en online stylingadvies.

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Verstuur nu je pakket
naar Duitsland

Ben jij in Duitsland? Laat nu je pakket in Duitsland leveren en geniet van:

Pas nu je bezorgadres aan
of blijf op debijenkorf.nl