Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Serviezen

Met de veelzijde serviescollectie maak je van ieder ontbijt, lunch of diner een bijzonder moment. De borden, schalen, kopjes, mokken, theepotten en serviessets worden ontworpen in allerlei kleuren en materialen. Bij de Bijenkorf vind je luxe servies van merken als VT Wonen, Laura Ashley en Riverdale.

3.100 artikelen
  • Borden
  • Eierdopjes
  • Kinderservies
  • Kommen
  • Kopjes & mokken
  • Melkkannetjes & suikerpotjes
  • Onderzetters
  • Schalen
  • Serviessets
  • Theepotten
Filter & sorteer
3.100 artikelen

Met de veelzijde serviescollectie maak je van ieder ontbijt, lunch of diner een bijzonder moment. De borden, schalen, kopjes, mokken, theepotten en serviessets worden ontworpen in allerlei kleuren en materialen. Bij de Bijenkorf vind je luxe servies van merken als VT Wonen, Laura Ashley en Riverdale.

Servies bij de Bijenkorf

Dek de tafel voor ontbijt, lunch en diner met de veelzijdige collectie van luxe servies. Onbijt met havermout uit een porseleinen kommetje, geniet van een gezonde lunch met de soepborden, en presenteer je favoriete gerecht uit de Italiaanse keuken op één van de pastaborden. Naast de borden en kommen, bestaan de serviessets ook uit schalen, kopjes & mokken en theepotten.

Bijzonder servies

Serviessets zijn gemakkelijk uit te breiden, maar ook leuk om met elkaar te combineren. Het servies van iittala heeft een tijdloos, Scandinavisch design, wat je goed kan mixen met ander moderne designs. Stapelbare glazen en schalen die je zo vanuit de oven op tafel zet: het Finse merk combineert design met functionaliteit. De typerende iittala collecties, zoals Taika, Teema en Kastehelmi zijn zeer geliefd bij de Bijenkorf.

Ben je op zoek naar servies dat je elke dag op tafel kan zetten? Bekijk dan eens het esthetische servies van Villeroy & Boch. Het seriesgoed is vervaardigd van hoogwaardig porselein, waarmee jij de lekkere gerechten en drankjes elegant kan serveren. Van onderborden en dinerborden tot pastaborden en soepborden: Villeroy & Boch heeft een uitgebreide collectie van luxe borden. Dit geldt ook voor het aanbod van borden, kommen, schalen, kopjes & mokken en theepotten van Villeroy & Boch. Serveer en consumeer in stijl!

Kleurrijk servies

Houd je meer van opvallende en kleurrijke serviessets? Bekijk dan eens de serviezen van Blond Amsterdam . De collectie van Blond Amsterdam bestaat uit verschillende lijnen: van Blond Noir, Delfts Blond tot de vrolijke Even Bijkletsen servieslijn. Ook het servies van Pip Studio is gedecoreerd met kleurrijke dessins. Borden, kommen, mokken en theepotten met vrolijke bloemenprints zie je veelvoudig terug in de collectie van Pip Studio. Vergeet niet om de gebaksborden van Pip Studio te bekijken. De kleurrijke dessins van rozen kleuren niet alleen de tafel, maar ook de servieskast.

Modern servies

Riverdale ontwerpt servies voor fashionable living. Dit moderne servies is gemaakt van luxe materialen zoals keramiek en porselein. De serviescollectie van Riverdale bevat diverse handgemaakte onderdelen. Het servies van VTwonen is modern en minimalistisch. De witte serviesserie bevat inspirerende spreuken en teksten die een verrassende toevoeging zijn in iedere serviezenverzameling. Liefhebber van modern retro servies? De serviescollectie van HKLiving heeft een 70’s twist met een warme, natuurlijke uitstraling. Het moderne, eigenzinnige servies van Serax valt bij vrijwel iedereen goed in de smaak. Serax staat bekend om de vernieuwende, creatieve ontwerpen en werkt samen met toonaangevende designers.