Serviezen

Met de veelzijde serviescollectie maak je van ieder ontbijt, lunch of diner een bijzonder moment. De borden, schalen, kopjes, mokken, theepotten en serviessets worden ontworpen in allerlei kleuren en materialen. Ontdek het luxe servies van porselein, aardewerk en keramiek.

3.046 artikelen
  • Borden
  • Eierdopjes
  • Kinderservies
  • Kommen
  • Kopjes & mokken
  • Melkkannetjes & suikerpotjes
  • Schalen
  • Serviessets
  • Theepotten
Filter & sorteer
  • 3.046 artikelen
48 van 3046 gezien

De Bijenkorf Food stories

Voor iedereen die houdt van lekker eten en gezellig samenzijn heeft de Bijenkorf een bijzonder Food stories assortiment. De collectie bestaat uit onder andere delicatessen, servies en kookgerei.

Met de veelzijde serviescollectie maak je van ieder ontbijt, lunch of diner een bijzonder moment. De borden, schalen, kopjes, mokken, theepotten en serviessets worden ontworpen in allerlei kleuren en materialen. Ontdek het luxe servies van porselein, aardewerk en keramiek.

Servies bij de Bijenkorf

Dek de tafel voor ontbijt, lunch en diner met de veelzijdige collectie van luxe servies. Onbijt met havermout uit een porseleinen kommetje, geniet van een gezonde lunch met de soepborden, en presenteer je favoriete gerecht uit de Italiaanse keuken op één van de pastaborden. Naast de borden en kommen, bestaan de serviessets ook uit schalen, kopjes & mokken en theepotten.

Bijzonder servies

Serviessets zijn gemakkelijk uit te breiden, maar ook leuk om met elkaar te combineren. Het servies van iittala heeft een tijdloos, Scandinavisch design, wat je goed kan mixen met ander moderne designs. Stapelbare glazen en schalen die je zo vanuit de oven op tafel zet: het Finse merk combineert design met functionaliteit. De typerende iittala collecties, zoals Taika, Teema en Kastehelmi zijn zeer geliefd bij de Bijenkorf.

Ben je op zoek naar servies dat je elke dag op tafel kan zetten? Bekijk dan eens het esthetische servies van Villeroy & Boch. Het seriesgoed is vervaardigd van hoogwaardig porselein, waarmee jij de lekkere gerechten en drankjes elegant kan serveren. Van onderborden en dinerborden tot pastaborden en soepborden: Villeroy & Boch heeft een uitgebreide collectie van luxe borden. Dit geldt ook voor het aanbod van borden, kommen, schalen, kopjes & mokken en theepotten van Villeroy & Boch. Serveer en consumeer in stijl!

Kleurrijk servies

Houd je meer van opvallende en kleurrijke serviessets? Bekijk dan eens het Miljuschka servies of de serviezen van Blond Amsterdam . De collectie van Blond Amsterdam bestaat uit verschillende lijnen: van Blond Noir, Delfts Blond tot de vrolijke Even Bijkletsen servieslijn. Ook het servies van Pip Studio is gedecoreerd met kleurrijke dessins. Borden, kommen, mokken en theepotten met vrolijke bloemenprints zie je veelvoudig terug in de collectie van Pip Studio. Vergeet niet om de gebaksborden van Pip Studio te bekijken. De kleurrijke dessins van rozen kleuren niet alleen de tafel, maar ook de servieskast.

Winkels & Openingstijden

Bezorgen en retourneren

Winkelmand

Verlanglijst

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Geniet van exclusieve privileges en voordelen. Meld u aan als Privilege Member en geniet van gepersonaliseerde communicatie en vele andere privileges, zoals gratis verzending, aantrekkelijke acties en online stylingadvies.

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Verstuur nu je pakket
naar Duitsland

Ben jij in Duitsland? Laat nu je pakket in Duitsland leveren en geniet van:

Pas nu je bezorgadres aan
of blijf op debijenkorf.nl