Borden

Een mooi bord geeft iedere maaltijd net even dat extra. Van dinerborden en ontbijtborden tot pastaborden en kommen: in onze collectie borden valt er genoeg te kiezen. Ga voor rond, vierkant, aardewerk, bamboe of toch porselein of keramiek. Borden vind je bij de Bijenkorf in alle kleuren, dessins en maten.

738 artikelen
Filter & sorteer
  • 738 artikelen
48 van 738 gezien

Borden bij de Bijenkorf

Borden zijn een onmisbaar onderdeel van je servies. Voor ieder gerecht bestaat er een geschikt bord. Kleine hapjes eet je van een gebaksbord of ontbijtbord. Terwijl je bij grotere maaltijden kiest voor een dinerbord. En voor soep of pasta zijn diepe borden weer handig. Waar je ook naar op zoek bent bij de Bijenkorf vind je verschillende soorten borden. Zo bestaat het assortiment uit dinerborden, gebaksborden, onderborden, ontbijtborden, pastaborden, soepborden en pizzaborden.

Verschillende soorten borden

Borden kunnen ook een toevoeging in het interieur zijn. Het is dan ook leuk om een set van borden in dezelfde stijl aan te schaffen. Maar natuurlijk kun je borden ook goed mixen en matchen. Heb je een Scandinavisch of industrieel interieur, dan zijn de borden van Serax een optie voor jou. Deze borden zijn gemaakt van hoogwaardig aardwerk en uitgevoerd in donkere aardekleuren. De borden van Blond Amsterdam zijn daarentegen super opvallend en kleurrijk. De gebaksborden van Blond Amsterdam zijn bijvoorbeeld verrijkt met gebakjes. En de ontbijtborden zijn weer verrijkt met ontbijt ingrediënten.

Het assortiment borden is divers en heeft voor ieder wat wils. Van porseleinen borden tot aan aardewerk borden en borden van keramiek. En van effen witte borden tot aan borden met prints en kleur.

  • Inloggen
  • Nieuwe klant
  • Mijn account
  • Verlanglijst
  • Uitloggen

Winkels & Openingstijden

Bezorgen en retourneren

Winkelmand

Verlanglijst

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Word eenvoudig Privilege Member en geniet van gepersonaliseerde communicatie en vele andere privileges, zoals gratis verzending en exclusieve cadeaucards.

Shop the look

products

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl