Kinderservies

Met leuk kinderservies maak je van iedere maaltijd een feestje. Met de vrolijke sets uit onze collectie leer je kinderen op een leuke manier het bordje leeg eten. Ga voor kinderservies met een print van een lievelingsdier of één van de bekende figuren.

71 artikelen
Filter & sorteer
  • 71 artikelen
48 van 71 gezien

Met leuk kinderservies maak je van iedere maaltijd een feestje. Met de vrolijke sets uit onze collectie leer je kinderen op een leuke manier het bordje leeg eten. Ga voor kinderservies met een print van een lievelingsdier of één van de bekende figuren.

Kinderservies bij de Bijenkorf

Op zoek naar leuk kinderservies? Ook dan kun je op de Bijenkorf rekenen. Ons ruime assortiment aan kinderservies van diverse topmerken is om vrolijk van te worden! Dankzij de schattige figuurtjes op het servies wordt het voor kids een stukje leuker om het bord leeg te eten. Kies uit de verschillende kleuren, materialen en thema’s en vind zo het ideale servies voor jouw kind.

Kinderservies voor leeftijden 0 tot aan 8

De Bijenkorf biedt servies voor kinderen in de leeftijden 0 tot en met 8 jaar. Voor de allerkleinsten zijn er bijvoorbeeld kinderserviessets met lieve dierenfiguurtjes waaronder de welbekende Winnie the Pooh of Nijntje, en voor de wat oudere kids is er kinderservies met mooie jungledieren. Neem het soort materiaal zeker ook mee in jouw keuze voor het kinderservies. Zo is er naast traditioneel porseleinen kinderservies ook kinderservies van bamboe of van synthetisch materiaal te verkrijgen. Het bamboe voelt licht aan, is sterk en bovenal niet breekbaar!

Vrolijk kinderservies van Villeroy & Boch en Catchii

Het kinderservies van Villeroy & Boch prikkelt de fantasie. Met de lieve figuurtjes die rechtstreeks uit dromenland lijken te komen, wordt elk eetmoment een feestje. Ook biedt het merk 3-, 4- of 7- delige serviessets. Bij enkele van de sets zit zelfs een knuffeltje die ook weer terugkomt in de decoraties op het kinderservies. Het kinderservies van Catchii is weer erg leuk voor de wat oudere kinderen om vanaf te eten. De dieren op de borden zijn iets realistischer getekend en komen samen in een tropisch dessin. Als pluspunt zijn de Catchii kinderserviezen ook nog eens van bamboe en dus duurzaam en sterk.

Winkels & Openingstijden

Bezorgen en retourneren

Winkelmand

Verlanglijst

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Geniet van exclusieve privileges en voordelen. Meld u aan als Privilege Member en geniet van gepersonaliseerde communicatie en vele andere privileges, zoals gratis verzending, aantrekkelijke acties en online stylingadvies.

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Verstuur nu je pakket
naar Duitsland

Ben jij in Duitsland? Laat nu je pakket in Duitsland leveren en geniet van:

Pas nu je bezorgadres aan
of blijf op debijenkorf.nl