Taartplateaus

Met het taartplateau komt die prachtige (zelfgemaakte) taart nóg beter tot zijn recht. De Bijenkorf biedt taartplateaus in diverse ontwerpen en met de meest prachtige versieringen. Stel jouw taarten tentoon op onze taartplateaus van onder andere Pip Studio, Villeroy & Boch en ASA.

22 artikelen
Filter & sorteer
22 artikelen
22 van 22 gezien

Met het taartplateau komt die prachtige (zelfgemaakte) taart nóg beter tot zijn recht. De Bijenkorf biedt taartplateaus in diverse ontwerpen en met de meest prachtige versieringen. Stel jouw taarten tentoon op onze taartplateaus van onder andere Pip Studio, Villeroy & Boch en ASA.

Taartplateaus bij de Bijenkorf

Een mooie taart is een minstens net zo mooi taartplateau waard. Met onze taartplateaus geef je die prachtige taart het podium dat het zo verdient. Kies uit ons brede assortiment taartplateaus en vind zo de meest uiteenlopende designs: van strak en eenvoudig witte plateaus tot aan de meer rijkelijk versierde exemplaren.

Taartplateaus van Pip Studio, Villeroy & Boch en ASA

Bij de collectie taartplateaus van Pip Studio kun je rekenen op romantische bloemendessins en andere royale versiersels. In combinatie met een mooie taart creëer je met de plateaus van Pip Studio een suikerzoet tafereel waar je je ogen niet vanaf kunt houden.

De elegant ontworpen Villeroy & Boch taartplateaus hebben een eenvoudige doch klassieke uitstraling. Ook is er bij deze plateaus aan de praktische kant gedacht: zo hebben deze hoogwaardig porseleinen taartplateaus een opstaande rand zodat de taart goed op zijn plek blijft tijdens het aansnijden.

Valt het elegante Villeroy & Boch design wel bij jou in de smaak? Neem dan ook eens een kijkje bij de taartplateaus van ASA. In de collectie tref je een aantal minimalistisch ontworpen exemplaren tegen van hoogwaardige porseleinen kwaliteit. Dankzij de neutrale kleur vestig je de aandacht nog meer op de taart.

Binnenkort een high tea? Ontdek nog meer moois bij de Bijenkorf

Organiseer je binnenkort een high tea, vier je je verjaardag of heb je een andere speciale gelegenheid op de planning staan? Ook dan kan de Bijenkorf je helpen. Heb je bijvoorbeeld al eens een kijkje genomen bij onze [etagières][4]? Hiermee presenteer je op aantrekkelijke wijze al die heerlijke koekjes, bonbons en cupcakes tijdens die speciale gelegenheid.

[4}: /koken-tafelen/tafelaccessoires/etageres

Winkels & Openingstijden

Bezorgen en retourneren

Winkelmand

Verlanglijst

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Geniet van exclusieve privileges en voordelen. Meld u aan als Privilege Member en geniet van gepersonaliseerde communicatie en vele andere privileges, zoals gratis verzending, aantrekkelijke acties en online stylingadvies.

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Verstuur nu je pakket
naar Duitsland

Ben jij in Duitsland? Laat nu je pakket in Duitsland leveren en geniet van:

Pas nu je bezorgadres aan
of blijf op debijenkorf.nl