Pure Canvas Primer Illuminating

43,-2023-01-29T17:03:33.802Z43
Laura MercierLaura Mercier Pure Canvas Primer Illuminating768009009900000

KleurIlluminating

Maat50 ml
Online nog 4 beschikbaar
LAATSTE DAG

Tot 70% korting op vele mooie damesartikelen in de outlet

Deze verhelderende primer geeft de huid een gezonde gloed en creëert niet alleen een onberispelijke basis voor het aanbrengen van make-up, maar zorgt er ook voor dat de make-up langer mooi blijft. De Illuminating Primer is geschikt voor alle huidtypes.

Vrij van parabenen
Vrij van sulfaten
Vrij van parfum
Vrij van siliconen

Details: De Illuminating Primer van Laura Mercier geeft de natuurlijke helderheid van de huid een boost. Dankzij het porseleinbloem-extract in combinatie met een complex van gemicroniseerde bolletjes geeft de primer de huid een mooie gezonde glow. De bolletjes reflecteren licht en verhelderen zo een doffe, vermoeide teint. Tegelijkertijd lijkt de huid na verloop van tijd gladder en helderder. Goed voor jouw make-up. Goed voor jouw huid.

- Geeft de helderheid van de huid meteen een boost*
- De huid lijkt na verloop van tijd gladder en helderder*
- Fixeert de kleur van de make-up – 83% van de consumenten is het ermee eens dat dit product de kleur van de make-up die erover aangebracht wordt fixeert*
- Strijkt de huid glad
– 87% van de consumenten is het ermee eens dat deze primer de huid gladder en gelijkmatiger maakt* *Gebaseerd op een onafhankelijke studie bij 30 consumenten in de VS

Gebruikstips: Aanbrengen over jouw gebruikelijke huidverzorging. Neem een beetje primer en masseer dat met de vingertoppen in de huid. Ga dan verder met de Tinted Moisturizer of Foundation.

LAATSTE DAG

Tot 70% korting op vele mooie damesartikelen in de outlet

Laura Mercier43,-

Pure Canvas Primer Illuminating