Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Le Creuset

Sinds 1925 is Le Creuset expert in het maken van hoogwaardig kookgerei. De naam Le Creuset staat synoniem voor gietijzeren pannen van de allerhoogste kwaliteit. Naast pannen verkoopt Le Creuset bij de Bijenkorf fluitketels, theepotten, espressokoppen, tajines, ovenschalen en kookaccessoires.

Le Creuset

299 artikelen
Filter & sorteer
299 artikelen

Le Creuset bij de Bijenkorf

Het Franse Le Creuset staat met name bekend om zijn kleurrijke gietijzeren braadpannen van topkwaliteit. Natuurlijk vind je deze ook terug in het assortiment Le Creuset koken & tafelen bij de Bijenkorf. Het merk echter nog veel meer te bieden: denk bijvoorbeeld aan de Le Creuset keuken- en tafelaccessoires en serviezen.

Hoogwaardige pannen van Le Creuset

Le Creuset biedt kookgerei van hoogwaardige kwaliteit om lang plezier van te hebben. De meest iconische exemplaren vind je in de collectie Le Creuset Signature; de braadpannen met een vintage look. Iedere gietijzeren stoof- en braadpan van Le Creuset is uniek. Voor elke individuele gietijzeren pan wordt een aparte mal gebruikt, die na de gieting wordt vernietigd. Le Creuset garandeert zo een uitzonderlijke kwaliteit. Hoogwaardige koekenpannen, wokpannen en hapjespannen zijn te vinden in de collectie Le Creuset Les Forgées, en kookpannen in de collectie Le Creuset Magnetik. Neem eens een kijkje bij ons aanbod Le Creuset pannen of Le Creuset sale en vind zo jouw perfecte gietijzeren braad-, stoof-, koeken-. grill- of kookpannen.

Waarom een Le Creuset pan?

De gietijzeren Le Creuset pannen zijn niet alleen een lust voor het oog, maar beloven tevens topkwaliteit kookgerei. Elk exemplaar is gemaakt van duurzame materialen, waardoor iedere pan levenslang meegaat. Van koekenpannen tot braadpannen: de superieure Le Creuset pannen staan garant voor kwaliteit.

Welk formaat Le Creuset?

Voor een gezin van 4 persoon zit je geheid goed met een Le Creuset braadpan Ø 24 cm. Bestaat jouw huishouden daarentegen alleen uit jezelf? In dat geval biedt een Ø 18 cm braadpan voldoende ruimte. De grootste Le Creuset braadpan die je bij de Bijenkorf aanschaft is Ø 40 cm.