Binnenkort weer online Lindt

Lindt chocolade is voor de enige echte chocoladeliefhebber. Tijdens Valentijnsdag, Pasen, Moeder- & Vaderdag en Sinterklaas kun je bij de Bijenkorf weer je hart ophalen aan het ambachtelijke Lindt-assortiment.

Lindt bij de Bijenkorf

De echte chocoladeliefhebber kan geen genoeg krijgen van Lindt chocolade. Al sinds 1845 maken de meester-chocolatiers van Lindt premium chocolade. Voor het maken van fijne chocolade wordt er een grote vaardigheid, toewijding en passie vereist. De chocolade van topkwaliteit wordt verpakt in een luxe wikkel; een heerlijk cadeautje om te geven of zelf op te eten. Verras jij iemand met een Lindt paashaas of een doosje Lindt bonbons?

Duurzame Lindt chocolade

Vaak wordt cacao geproduceerd in landen met zware leef- en werkomstandigheden. Lindt zorgt ervoor dat deze problemen worden aangepakt door middel van een duurzame cacaoproductie. Een diversiteit onder cacaobomen, kwaliteitsbonen en betere werk- en leefomstandigheden staan bij Lindt daarom hoog in het vaandel. Met Lindt kun je dus écht genieten van chocolade en draag je ook nog eens bij aan het leven van cacaoboeren.