Louis Vuitton

Personal Designer Shopping Laat de collectie van Louis Vuitton nu ook bij je thuis bezorgen met onze exclusieve bestelservice. Neem contact op met de shop in Amsterdam & Rotterdam via [email protected] Lees meer

Over Louis Vuitton

Luxe materialen en vakmanschap staan centraal in de collecties van Louis Vuitton. Het authentieke Louis Vuitton-monogram patroon is niet meer weg te denken uit de modewereld. Sinds Nicolas Ghesquière aan het roer staat van het Franse modehuis, heeft het merk zich ontwikkeld in de bestaande stijl, maar wordt er ook verder gewerkt aan een nieuw DNA.

De collectie in onze winkels

Louis Vuitton is exclusief verkrijgbaar in de Bijenkorf Amsterdam en Rotterdam. In de Bijenkorf Amsterdam vindt u onder andere lederwaren, accessoires, zonnebrillen en geuren van het merk Louis Vuitton. Ook in de Bijenkorf Rotterdam kunnen alle Louis Vuitton liefhebbers nu hun hart ophalen in de nieuwe permanente boetiek op de begane grond. Ontdek hier de kenmerkende lederwaren, schoenen, accessoires en de Les Parfums Louis Vuitton collectie.