Louis Vuitton

Luxe materialen en vakmanschap staan centraal in de collecties van Louis Vuitton. Het authentieke Louis Vuitton-monogram patroon is niet meer weg te denken uit de modewereld. Sinds Nicolas Ghesquière aan het roer staat van het Franse modehuis, heeft het merk zich ontwikkeld in de bestaande stijl, maar wordt er ook verder gewerkt aan een nieuw DNA.

collectie in onze winkels

Louis Vuitton is exclusief verkrijgbaar in de Bijenkorf Amsterdam en Rotterdam. In de Bijenkorf Amsterdam vindt u onder andere lederwaren, accessoires, zonnebrillen en geuren van het merk Louis Vuitton. Ook in Rotterdam kunnen alle Louis Vuitton liefhebbers nu hun hart ophalen in de nieuwe Pop-up store. Dames en heren kenmerkende lederwaren en accessoires, samen met een reeks herenschoenen vindt u in de Bijenkorf Rotterdam. Geïnspireerd door de "My LV World Tour Collection" brengt de Pop-up store een eerbetoon aan de privécollectie reisstickers van Gaston-Louis Vuitton.

Winkels & Openingstijden

Bezorgen en retourneren

Winkelmand

Verlanglijst

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Geniet van exclusieve privileges en voordelen. Meld u aan als Privilege Member en geniet van gepersonaliseerde communicatie en vele andere privileges, zoals gratis verzending, aantrekkelijke acties en online stylingadvies.

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Verstuur nu je pakket
naar Duitsland

Ben jij in Duitsland? Laat nu je pakket in Duitsland leveren en geniet van:

Pas nu je bezorgadres aan
of blijf op debijenkorf.nl