Louis Vuitton

Personal Designer Shopping Laat de collectie van Louis Vuitton nu ook bij je thuis bezorgen met onze exclusieve bestelservice. Neem contact op met de shop in Amsterdam en Rotterdam via [email protected] Lees meer

Over Louis Vuitton

Al sinds 1854 laat Louis Vuitton de wereld kennismaken met unieke ontwerpen, waarbij innovatie en stijl worden gecombineerd en altijd naar de hoogste kwaliteit wordt gestreefd. Vandaag de dag blijft het modehuis trouw aan de oprichter Louis Vuitton, die met zijn unieke, elegante en toch praktische koffers, tassen en andere accessoires, reizen tot een kunst verhief.

Sindsdien bepaalt lef de koers van het merk Louis Vuitton. Met zijn erfgoed als inspiratiebron heeft het modehuis door de jaren heen samengewerkt met architecten, kunstenaars en ontwerpers. Verschillende ready-to-wear collecties, schoenen, accessoires, horloges, sieraden en parfum zijn de revue gepasseerd. Deze zorgvuldig ontworpen producten zijn het bewijs van Louis Vuittons toewijding aan vakmanschap.

De collectie in onze winkels

Louis Vuitton is exclusief verkrijgbaar in de permanente boetieks in de Bijenkorf Amsterdam en Rotterdam. In de Bijenkorf Amsterdam vind je onder andere lederwaren, accessoires, zonnebrillen en geuren van het merk. In de Bijenkorf Rotterdam halen Louis Vuitton liefhebbers hun hart op aan lederwaren, schoenen, accessoires en de Les Parfums Louis Vuitton collectie.

Louis Vuitton pop-up heren Amsterdam

Vanaf 15 september 2022 opent Louis Vuitton - naast de boetiek - voor het eerst een pop-up voor heren in Amsterdam, volledig in het teken van de nieuwe collectie Fall in Love. Bezoek de oranjekleurige, architecturale pop-up en waan je in een typische jaren '70 setting met een dito collectie voor de garderobe van de moderne man.