Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Louis Vuitton

Al sinds 1854 laat Louis Vuitton de wereld kennismaken met unieke, innovatieve ontwerpen. Vandaag de dag blijft het modehuis trouw aan de oprichter die met zijn elegante en toch praktische koffers, tassen en andere accessoires, reizen tot een kunst verhief.

Personal Designer Shopping Laat de collectie van Louis Vuitton nu ook bij je thuis bezorgen met onze exclusieve bestelservice. Neem contact op met de shop in Amsterdam en Rotterdam via [email protected] Lees meer

Over Louis Vuitton

Lef bepaalt de koers van het merk Louis Vuitton. Met het erfgoed van de ontwerper als inspiratiebron, heeft het modehuis door de jaren heen samengewerkt met architecten, kunstenaars en ontwerpers. Verschillende ready-to-wear collecties, schoenen, accessoires, horloges, sieraden en parfum zijn de revue gepasseerd. Deze zorgvuldig ontworpen producten zijn het bewijs van Louis Vuittons toewijding aan vakmanschap.

De collectie in onze winkels

Louis Vuitton is exclusief verkrijgbaar in de permanente boetieks in de Bijenkorf Amsterdam en Rotterdam. In de Bijenkorf Amsterdam vind je onder andere lederwaren, accessoires, zonnebrillen en geuren van het merk. In de Bijenkorf Rotterdam halen Louis Vuitton liefhebbers hun hart op aan lederwaren, schoenen, accessoires en de Les Parfums Louis Vuitton collectie.

Louis Vuitton pop-up de Bijenkorf Amsterdam

Naast de boetiek vind je in de Bijenkorf Amsterdam een exclusieve Louis Vuitton pop-up store. Betreed de kleurrijke shop en ontdek Louis Vuitton's Art of Travel collectie in alle levendige kleuren van de regenboog. Van de iconische Keepall reistas en de Horizon koffer tot kleine lederwaren en LV sneakers.