Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Lipliners & lippotloden voor dames

Creëer extra gedefinieerde lippen met lipliners en lippotloden van luxueuze merken, waaronder Charlotte Tilbury, M·A·C, Bobbi Brown en meer. Lipliners- en potloden versterken de intensiteit van je lipmake-up en door deze nét buiten de lipcontouren aan te brengen, creëer je de illusie van vollere lippen.

31 artikelen
  • Lipstick
  • Lipgloss
  • Lipliners & lippotloden
  • Lipbalsems & lipscrubs
  • Lipplumpers
  • Lipoliën
  • Lipprimers
  • Lipbalsems
Filter & sorteer
31 artikelen
31 van 31 gezien

Creëer extra gedefinieerde lippen met lipliners en lippotloden van luxueuze merken, waaronder Charlotte Tilbury, M·A·C, Bobbi Brown en meer. Lipliners- en potloden versterken de intensiteit van je lipmake-up en door deze nét buiten de lipcontouren aan te brengen, creëer je de illusie van vollere lippen.

Lipliners en lippotloden bij de Bijenkorf

Lipliners en lippotloden zorgen voor een subtiele en egale omlijning van gestifte lippen. Je brengt lipliners- en potloden aan voordat je een lippenstift of lipgloss aanbrengt, zodat deze niet uitloopt en perfect op haar plaats blijft zitten, maar ook om de lipvorm te definiëren. Zorg ervoor dat de kleur van je lipliner overeenkomt met de kleur van je lippenstift of lipgloss voor een neutraal effect.

Met deze lipliner techniek lijken jouw lippen voller

Kies voor een donkerdere kleur wanneer je de lippen wilt overlinen om deze voller en groter te laten lijken. Het idee achter overlinen is dat je een donkerdere tint gebruikt om nét iets buiten je eigen liplijn te tekenen. Als het ware teken je een grotere lipvorm, waardoor je mond voller lijkt. Doe dit echter wel subtiel, zodat het niet onnatuurlijk oogt. Een lichte huid kan dit effect bereiken door gebruik te maken van een mauve tint. De donkere huid creëert het meest natuurlijke effect door te kiezen voor een bruine lipliner.

De juiste kleur lipliner die perfect match met jouw lipmake-up

De ontelbare kleuren lipstick en lipgloss vragen om uiteenlopende kleuren lipliners en lippotloden. Voor iedere kleur lipstick of -gloss vind je bij de Bijenkorf een bijpassende kleur lipliner. Charlotte Tilbury is het cosmeticamerk met een ruim en gevarieerd aanbod lipliners. Een Charlotte Tilbury lippotlood breng je moeiteloos aan en geeft langdurig vorm aan je lippen. Ook M·A·C heeft een ruim aanbod lipliners in het make-up assortiment. Een M·A·C lipliner heeft een crèmige structuur en is perfect voor zowel het omlijnen als inkleuren van de lippen.

Lipliners met draaimechanisme en traditionele lippotloden

De meeste lipliners zitten verpakt in een langwerpige kunststoftube met draaimechanisme aan de onderkant. Dit type lipmake-up hoef je nooit te slijpen. Door aan de onderkant te draaien komt het product omhoog. Een lippotlood is, zoals de naam al aangeeft een potlood. Wanneer het puntje bot begint te worden, maak je deze met behulp van een puntenslijper weer mooi scherp. Beide varianten zijn een uitstekende keuze. Het geschikte exemplaar voor jou ligt compleet aan jouw persoonlijke voorkeur.

Romige lippotloden die moeiteloos over de lippen glijden

Ben je meer op zoek naar een lippotlood van een luxe cosmeticamerk? Kies dan voor een CHANEL lippotlood. Je vindt hier stuk voor stuk zachte lipliners die speciaal ontworpen zijn om lipstick langer te behouden en niet te laten uitlopen. Breng een rode lipliner aan vóór het aanbrengen van een rode lippenstift of creëer the perfect red lips met een romige DIOR lipliner. Voor vrouwen met dunne of oneven lippen is een nude lipliner zeker aan te raden. Hiermee creëer je namelijk instant gedefinieerde lippen. Tussen de NARS lippotloden vind je schitterende lipliners in diverse nude tinten die asymmetrische lippen corrigeren.. Om de look helemaal af te maken, breng je een minimale hoeveelheid lipgloss aan voor een sprankelend effect. De weerspiegeling van een gloss zorgt optisch voor vollere lippen en oogt jeugdig en fris.