Rode lippenstift

Rode lipstick is het tijdloze accessoire voor jouw volledige make-up look. Het dragen van rode lippenstift staat gelijk aan zelfverzekerdheid en klasse. Kies je nieuwe favoriet in het uitgebreide assortiment van de Bijenkorf.

140 artikelen
  • Lipbalm
  • Lipgloss
  • Lipliner
  • Lipstick
Filter & sorteer
140 artikelen
48 van 140 gezien

Zonvakantie Zweetproof zomercosmetica

Van een waterproof make-up tot hydraterende huiverzorging: deze beautyproducten laten je er goed uit zien én zo min mogelijk zweten

Rode lipstick is het tijdloze accessoire voor jouw volledige make-up look. Het dragen van rode lippenstift staat gelijk aan zelfverzekerdheid en klasse. Kies je nieuwe favoriet in het uitgebreide assortiment van de Bijenkorf.

Rode lipstick bij de Bijenkorf

Je valt meteen op wanneer je een mooie rode lipstick draagt. Of je nou gaat voor een diepe donkerrode kleur in combinatie met een avondjurk of een felle rood met een wit t-shirt: kies de rode kleur waarin je jezelf onoverwinnelijk voelt!

Rode lippen met een lipstick van M∙A∙C

Het make-up merk dat bekend staat om zijn rode lipsticks is M∙A∙C. De variatie aan rode kleuren lippenstift is oneindig en daarom zit er ook voor elke vrouw een goede kleur tussen. Wanneer je huid een gele ondertoon heeft dan kun je het beste kiezen voor een warme kleur lipstick. Als je een koele ondertoon hebt in je huid kies je voor een rode lippenstift met een blauwe ondertoon. Op deze manier laat je je huid het beste uitkomen en straal je ook het meest! Uiteindelijk zie je toch vaak meteen welke kleur rood jou het beste staat.

Matte of glanzende rode lippen?

De matte lipstick is een echte trend. Belangrijk bij het dragen van een matte lipstick is de juiste lipverzorging. Als je vaak last hebt van droge lippen of velletjes kun je het beste eerst je lippen verzorgen met een balsem voordat je kiest voor een matte lippenstift. Kies dan bijvoorbeeld voor een lipverzorgging van Clarins. Wanneer je dunne lippen hebt is het verstandig om niet voor een al te donkere kleur rood te kiezen: dan lijken je lippen vaak nog dunner. Kies voor een wat lichtere rode kleur of een glanzende rode lipgloss om je lippen mooi te laten uitkomen.

Winkels & Openingstijden

Bezorgen en retourneren

Winkelmand

Verlanglijst

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Geniet van exclusieve privileges en voordelen. Meld u aan als Privilege Member en geniet van gepersonaliseerde communicatie en vele andere privileges, zoals gratis verzending, aantrekkelijke acties en online stylingadvies.

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Verstuur nu je pakket
naar Duitsland

Ben jij in Duitsland? Laat nu je pakket in Duitsland leveren en geniet van:

Pas nu je bezorgadres aan
of blijf op debijenkorf.nl