Oogschaduw

Op zoek naar een mooie oogschaduw om je ogen extra te laten spreken? De Bijenkorf biedt een ruim assortiment aan oogschaduw van merken als Bobbi Brown, Charlotte Tilbury en TOM FORD.

140 artikelen
  • Eyeliner
  • Mascara
  • Nep wimpers
  • Oogpotlood
  • Oogschaduw
Filter & sorteer
  • 140 artikelen
48 van 140 gezien

Op zoek naar een mooie oogschaduw om je ogen extra te laten spreken? De Bijenkorf biedt een ruim assortiment aan oogschaduw van merken als Bobbi Brown, Charlotte Tilbury en TOM FORD.

Oogschaduw bij de Bijenkorf

Heb jij ook een make-up tafel vol met verschillende kleuren oogschaduw? Vooral wanneer je een kleur uitkiest is het belangrijk hoe je deze precies aanbrengt. Experimenteer eerst een paar keer met je nieuwe oogschaduw om tot een look te komen die past bij je gezicht. Om de oogschaduw goed te laten hechten kies je voor een primer.

Hoe kies je de juiste oogschaduw?

Gebruik een oogschaduw palet waarvan de kleuren goed bij je huid passen. Op die manier kun je je ogen laten spreken met de kleuren uit het palet. Gebruik de meer donkere kleuren aan de buitenkant en de arcadeboog en de lichtere kleuren op je ooglid en aan de binnenkant van je ogen. M∙A∙C heeft meerdere oogschaduw palettes met kleuren waarmee je eindeloze combinaties mee kunt maken. Deze oogschaduw palettes zijn zowel geschikt voor overdag als voor ’s avonds en passen in de kleinere make up tas; handig om mee te nemen! Bekijk het aanbod van veel gekozen kleuren oogschaduw: beige oogschaduw, blauwe oogschaduw, rode oogschaduw en groene oogschaduw.

Winkels & Openingstijden

Bezorgen en retourneren

Winkelmand

Verlanglijst

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Geniet van exclusieve privileges en voordelen. Meld u aan als Privilege Member en geniet van gepersonaliseerde communicatie en vele andere privileges, zoals gratis verzending, aantrekkelijke acties en online stylingadvies.

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Verstuur nu je pakket
naar Duitsland

Ben jij in Duitsland? Laat nu je pakket in Duitsland leveren en geniet van:

Pas nu je bezorgadres aan
of blijf op debijenkorf.nl