Blush

Een schitterende blush is hét geheim voor een jeugdige en frisse gloed op de wangen. Een mild kleuraccent op de jukbeenderen voegt direct een gezonde blos toe voor een opgewekte look. Kies uit poeder blushes in sappige koraaltinten of ga voor een rozige crème blush met subtiele glow.

67 artikelen
  • Vloeibare blushes
  • Blush sticks
  • Poeder blushes
  • Blush paletten
  • Crème blushes
Filter & sorteer
67 artikelen

Een schitterende blush is hét geheim voor een jeugdige en frisse gloed op de wangen. Een mild kleuraccent op de jukbeenderen voegt direct een gezonde blos toe voor een opgewekte look. Kies uit poeder blushes in sappige koraaltinten of ga voor een rozige crème blush met subtiele glow.

Blush bij de Bijenkorf

In de online wereld van de Bijenkorf vind je een verscheidenheid aan blushes, variërend van de klassieke poedervariant tot romige blush sticks. Een blush stick is een ideaal alternatief voor dames die niet dagelijks met kwasten aan de slag willen gaan. Zo zitten de CHANEL blush sticks verpakt in een langwerpige huls met draaimechanisme. Twist, apply & blend. Blush paletten zijn daarentegen een uitstekend alternatief voor dames die graag willen beschikken over een verscheidenheid aan tinten. Ga de ene keer voor een koraaltint en kies de volgende keer een schitterend roze exemplaar.

Maak jouw look compleet met een Charlotte Tilbury blush

Het luxueuze make-upmerk Charlotte Tilbury kenmerkt zich door de glamorous benadering jegens cosmetica. Desondanks is dé Charlotte Tilbury look altijd zacht en vrouwelijk én beschikt deze over een vleugje romantiek. Denk aan zachte tinten en fluweelachtige finishes. Een Charlotte Tilbury blush is een verlenging van deze visie en kan daarom het best beschreven worden als ‘een jeugdige gloed van opwinding, die doet denken aan het sprankelende gevoel van verliefdheid’. Bij Charlotte Tilbury vind je schitterende tinten die jouw huidskleur accentueren, waaronder sappige perziktinten. Heeft een klassieke roze blush jouw voorkeur? Deze is rijkelijk aanwezig in onze collectie. Mag jouw blush ook een juweelachtige gloed bevatten? Een Hourglass blush bevat sprankelende pigmenten die het licht weerkaatsen voor een betoverende glow

Breng blush perfect aan met Real Techniques kwasten

Afhankelijk van welk type blush je gebruikt, kan er gebruik worden gemaakt van make-up kwasten. Denk hierbij aan het aanbrengen van bijvoorbeeld poeder blushes. De kwasten van Real Techniques sieren de kaptafel van menig beautyliefhebber. De uitmuntende kwaliteit in combinatie met de trendy designs maken deze kwasten dé ultieme make-up musthave. Créme blushes en andere romige texturen kunnen daarentegen gemakkelijk met de vingertoppen op het huidoppervlak aangebracht worden.

Vloeibare blushes en poeder blushes van merken als CHANEL en DIOR

Een poedervariant is het meest geschikt voor een wat vettere huid, aangezien dit een matterende werking heeft. Zo bevat een MAC blush matterende pigmenten, maar beschikt de collectie ook over formulering met een subtiele glow voor een sprankelende gloed. Voor een normale tot droge huid zijn vloeibare blushes meer geschikt. Een vloeibare NARS blush zit verpakt in een handige pompflacon, waardoor je altijd over de perfecte hoeveelheid beschikt. Laat je ook verrassen door alle overige merken in onze collectie. Zo beschikt jouw kaptafel binnenkort misschien wel over een stralende DIOR blush.