Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Primers & fixatie voor dames

Gebruik een primer vóór je je op gaat maken. Deze zal ervoor zorgen dat je make-up zo lang mogelijk blijft zitten en biedt ultieme verzorging.

92 artikelen
  • Crème primers
  • Fixeer sprays
  • Gel primers
  • Vloeibare primers
Filter & sorteer
92 artikelen

Gebruik een primer vóór je je op gaat maken. Deze zal ervoor zorgen dat je make-up zo lang mogelijk blijft zitten en biedt ultieme verzorging.

Primers bij de Bijenkorf

Tegenwoordig is een primer bijna onmisbaar in de beautycollectie van een vrouw. Het primaire doel van een primer is dat je make-up langer blijft zitten. Maar sommige primers verzorgen daarbij ook de huid, trekken de huid glad of zorgen voor een subtiele glow. Een normale, droge of vette huid, kies een primer dat bij jouw huidtype past.

Start je make-uplook met een primer

De make-uplijn van Charlotte Tilbury bewonder je bij de Bijenkorfen heeft een ruim assortiment primers. De primers van Charlotte Tilbury zijn verkrijgbaar in kleurnuances voor de meest uiteenlopende huidtinten. Daarnaast zijn de meeste primers voorzien van een verzorgende formule die de huid weer laten stralen. Ook de primers van M·A·C bevatten ieder een verzorgende formule. Daarnaast kunnen ze eenvoudig over de make-up gebruikt worden voor extra accent of onder de make-up als basis voor een egale en natuurlijke huid.
De vloeibare primers van Laura Mercier zorgen ervoor dat jouw make-up er de hele dag fris en kleurvast uitziet. Een primer voor de ogen van Laura Mercier zorgt ervoor dat oogmake-up niet snel in de oogplooien kruipt. En een primer met parelmoer effect geeft je huid een subtiele glow. De primers van Clarins verzorgen niet alleen de huid, maar maken de huid ook op een natuurlijke manier glad en zacht. En bekijk eens de primers van Givenchy, stuk voor stuk luxe exemplaren met ieder een uniek effect.

Wat doet een primer?

Een primer vormt een barrière tussen je huid en foundation. Deze barrière minimaliseert de zichtbaarheid van poriën, vult lijntjes op én maakt dat je foundation beter ‘hecht’. Sommige primers hebben een aanvullende functie, bijvoorbeeld een toegevoegde glow of juist een matterend effect. Bij de Bijenkorf vind je crème primers in overvloed.

Welke primer vult rimpeltjes op?

Wanneer je wenst dat een primer lijntjes minimaliseert, is het belangrijk om een primer te kiezen dat siliconen bevat. Siliconen vullen rimpeltjes tijdelijk op, waardoor je foundation daarna zeer egaal en glad kan worden aangebracht. De Charlotte Tilbury primers staan bekend om hun smoothing effect en onberispelijke afwerking.