Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Wenkbrauw make-up

Wenkbrauwen zijn het frame van je gezicht, verzorg ze daarom goed. Teken ze bij met een potlood of poeder. Er is ook een wenkbrauwgel verkrijgbaar in verschillende tinten.

61 artikelen
  • Wenkbrauwgel
  • Wenkbrauwpoeders
  • Wenkbrauwpotloden
Filter & sorteer
61 artikelen

Wenkbrauwen zijn het frame van je gezicht, verzorg ze daarom goed. Teken ze bij met een potlood of poeder. Er is ook een wenkbrauwgel verkrijgbaar in verschillende tinten.

Wenkbrauw make-up bij de Bijenkorf

De perfecte wenkbrauw hangt af van de vorm boog, volume en finish. Hou ze in model met een wenkbrauwgel en geef ze meer vorm en kleur met een potlood of gel. Het assortiment wenkbrauw make-up van de Bijenkorf bestaat uit verschillende soorten wenkbrauw make-up.

Wenkbrauw make-up in verschillende vormen en kleuren

De wenkbrauw make-up van MAC biedt alles wat je wenkbrauwen nodig hebben: vorm, dichtheid en kleur. Of je nou volle, dunne, lichte of donkere wenkbrauwen hebt, de wenkbrauw make-up van MAC komt voor in verschillende varianten en tinten. En wil je ervan verzekerd zijn dat je wenkbrauwen gedurende de hele dag op hun plek blijven zitten, ga dan voor een waterproof wenkbrauwgel van MAC.
Dior heeft een luxe assortiment wenkbrauw make-up. Een wenkbrauwpotlood van Dior geeft volume aan de wenkbrauwlijn en zorgt voor een natuurlijk gestructureerd effect. Daarbij is een wenkbrauwgel van DIOR een perfecte finishing touch van de oogopslag. Ook de wenkbrauw make-up van Estée Lauder is een luxe aanwinst voor je beautycollectie en blijft gedurende de hele dag zitten. Een oogpotlood in verschillende tinten om je wenkbrauwen voller te maken of een wenkbrauwgel om je wenkbrauwen te modelleren, bekijk het assortiment wenkbrauw make-up van Estée Lauder.
Ook Bobbi Brown blijft niet achter met wenkbrauw make-up. Wenkbrauwpotlood, wenkbrauwgel, wenkbrauwpoeder of wenkbrauwborstels, noem maar op of Bobbi Brown heeft het in het assortiment. De wenkbrauw make-up van Bobbi Brown breng je snel en gemakkelijk aan en blijft langdurig zitten dankzij de vernieuwende formules. De wenkbrauw make-up van Laura Mercier is betaalbaar en van goede kwaliteit. Vul dunne wenkbrauwen op met een wenkbrauwpotlood en breng volle, weelderige wenkbrauwen in shape met een wenkbrauwgel van Laura Mercier.

Hoe breng je wenkbrauw make-up aan?

Je wenkbrauwen vormen de expressie op je gezicht. Het is daarom ook belangrijk dat je wenkbrauw make-up op de juiste manier aanbrengt. Hieronder een aantal tips voor het accentueren van je wenkbrauwen:

  • Borstel de wenkbrauwen in de gewenste vorm door korte opwaartse bewegingen te maken.
  • Vul de wenkbrauwen door kleine haarvormige lijntjes te trekken met een wenkbrauwpotlood. Vul vervolgens op waar nodig.
  • Maak gebruik van wenkbrauwpoeder als je last hebt van een vette huid. Dit vervaagt minder snel dan een wenkbrauwpotlood of –gel.
  • Slijp regelmatig de punt van je oogpotlood voor nauwkeurige resultaten.

Ontdek ook de best kept secrets van Charlotte Tilbury en creëer dé perfecte wenkbrauw volgens de methode van deze Hollywood visagist.