Marlies Dekkers

Marlies Dekkers is het lingeriemerk dat bekend staat om de bh met de sierlijke bandjes. Haar lingerie wordt steeds populairder door de trend innerwear as outerwear: ondertussen is ze wel pionier van de trend te noemen. Haar collecties zijn innoverend en trendsettend.

Marlies | dekkers

250 artikelen
  • Dames
  • Outlet
Filter & sorteer
  • 250 artikelen
48 van 250 gezien

marlies | dekkers bij de Bijenkorf

Marlies Dekkers is een bekende lingerieontwerpster met internationaal gevolg van grote sterren als Lady Gaga, Britney Spears en Fergie. De baanbrekende ontwerpen van Marlies Dekkers hebben een stempel op de mode-industrie achtergelaten; nieuwe lingeriecollecties omarmen innovatie keer op keer. Haar ontwerpen vieren de schoonheid van het vrouwelijk lichaam en zijn ontworpen voor vrouwen vanuit een vrouwelijk oogpunt. De trend ‘onderkleding als bovenkleding’ werd ingezet door Marlies Dekkers, waarmee ze al snel haar diversiteit bewees. Alle marlies | dekkers-ontwerpen zijn geïnspireerd door haar eigen visie op leven: Marlies Dekkers wil met haar lingeriecollectie vrouwen meer zelfverzekerdheid geven.

De mogelijke variaties met marlies | dekkers

De marlies | dekkers collectie bevat veel verschillende variaties. Er zijn veel verschillende kleuren beschikbaar. Bekijk bijvoorbeeld de zwarte marlies | dekkers lingerie of de andere kleuren zoals rood, blauw en beige. Daarnaast kan je ook de marlies | dekkers accessoires tegenkomen op deze pagina. Dat is de locatie waar je 15 denier stay-ups vinden in een leuke giftbox! Verder zijn er nog véél meer mogelijke variaties binnen de artikelen van marlies | dekkers. Bepaal bijvoorbeeld wat voor type slip jij het liefst draagt. Is dat een string, tanga of hipster?

De perfecte maat

De geschikte maat voor bh’s of badmode bijvoorbeeld weet je pas als je het hebt gepast. Je bent daarom van harte welkom in alle filialen van de Bijenkorf. Wil je online toch verder zoeken naar iets dat bij jou past? Geen probleem. We selecteren de producten op basis van taillehoogte, maat en type slip voor je! Houd je van een normale taille? Of gaat de voorkeur toch uit naar een lage of hoge taille? De maten van de marlies | dekkers lingerie variëren van XS tot XXL. Ook jouw maat zit daar tussen.

Winkels & Openingstijden

Bezorgen en retourneren

Winkelmand

Verlanglijst

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Geniet van exclusieve privileges en voordelen. Meld u aan als Privilege Member en geniet van gepersonaliseerde communicatie en vele andere privileges, zoals gratis verzending, aantrekkelijke acties en online stylingadvies.

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Verstuur nu je pakket
naar Duitsland

Ben jij in Duitsland? Laat nu je pakket in Duitsland leveren en geniet van:

Pas nu je bezorgadres aan
of blijf op debijenkorf.nl