Meesterbanketbakker

Meesterbanketbakker

Bij de Meesterbanketbakker vindt u een ruim assortiment van goed geselecteerde wijnen, de heerlijkste taarten, koeken en chocolade uit eigen bakkerij, maar ook bijzondere cadeau-items en verfijnde delicatessen.

Uit eigen bakkerij

Alle producten komen uit eigen bakkerij. De medewerkers in de bakkerij zijn continu bezig met productontwikkeling, het bewaken van de kwaliteit en het verbeteren van bestaande klassiekers. Dit vakmanschap leidt uiteindelijk tot de bijzondere producten die u bij ons in de vitrines vindt. Wist u bijvoorbeeld dat de chocoladekrul op de truffelboltaart nog bijna dagelijks met de hand wordt gemaakt?

Chocoladeatelier

Ons chocoladeatelier is gevestigd in de Bijenkorf Patisserie. Hier maakt de patissier uitsluitend gebruik van superieure ingrediënten: cacao uit de Dominicaanse Republiek en Costa Rica; boter en slagroom van de beste Europese kwaliteit en puur natuurlijke smaakmakers als honing, koffie, karamel en noten. Bonbons van de Bijenkorf zijn met de hand gemaakt in een gecertificeerd atelier.

Certificaten

de Bijenkorf Bakkerij is gecertificeerd voor de International Food Standard (FSCC). Daarnaast is de bakkerij gecertificeerd voor cacao door UTZ Certified www.utzcertified.org. UTZ gecertificeerde cacaoboeren worden getraind om betere landbouwmethodes te gebruiken, met respect voor mens en natuur. UTZ past daarmee goed bij ons streven alleen de allerbeste en duurzaam geteelde ingrediënten te gebruiken.

Ons assortiment boltaarten

Aardbeien boltaart - 17,95:

Biscuitdeeg met aardbeienbavaroise, afgemaakt met aardbeiengelei en chocoladegalletjes.

Truffe boltaart - 17,95:

Chocolade mousse en biscuitdeeg gevuld met koffierumsaus en feuilletine, overgoten met pure chocoladegelei en gegarneerd met een krul van pure chocolade en chocoladegalletjes.

Bosbessen boltaart - 17,95:

Een cremeux van mango gevat in een mousse, gedecoreerd met een witte chocolade coupeau, bosbessen en chocoladegalletjes.

Hazelnootschuimtaart - 13,95:

Zachte roombotercrème, hazelnootpaté en room, tussen luchtig hazelnootschuim en met krokante hazelnootstukjes.

Bosbessen schuimcroute - 11,95:

Vulling van verse wilde bosbessen op een amandel croutebodem, afgewerkt met licht geflambeerd eiwitschuim.

Gemengd fruit tartelette - 14,95:

Bodem van zanddeeg met amandelvulling, luchtige room en vers tropisch fruit.

Sacher taart - 15,95:

Chocolade biscuit met rum, gevuld met Lübecker marsepein-crème en een confiture van frambozen en rode bessen, overgoten met een pure ganache en afgewerkt met een tipje bladgoud.

Taartenservice

Nu bij de Bijenkorf: bestel online een taart. De door u bestelde taart(en) dient u de eerstvolgende dag op te halen bij de Meesterbanketbakker in de Bijenkorf Amsterdam.

  • Verlanglijst
  • Filialen & Openingstijden
  • Klantenservice

Filialen & Openingstijden

Winkelmand

Verlanglijst

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Minimaal 6 tekens met in ieder geval: 1 cijfer, 1 hoofdletter en 1 kleine letter