Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Meesterbanketbakker

Bij de Meesterbanketbakker vind je een ruim assortiment van goed geselecteerde wijnen, de heerlijkste taarten, koeken en chocolade uit eigen bakkerij, maar ook bijzondere cadeau-items en verfijnde delicatessen. Voorheen kon je je taart alleen in onze winkel in Amsterdam ophalen, vanaf nu is dat mogelijk in al onze winkels.

Naast de klassieke Bijenkorf boltaart, hebben we ook andere taarten in ons assortiment.

Voor de chocoladeliefhebber is er een taart van chocolade biscuitdeeg met rum, gevuld met Lübecker marsepein-crème en een confiture van frambozen en rode bessen, overgoten met een pure ganache en afgewerkt met een tipje bladgoud.

Of misschien is de Citroen meringue taart wel wat voor jou. Het zure van de citroen en het zoete van de meringue zorgt voor een smaakvolle combinatie.

Wanneer je een taart bestelt, kan je die de volgende dag ophalen bij de Meesterbanketbakker.

Aardbeien boltaart

Biscuitdeeg met aardbeienbavaroise, afgemaakt met aardbeiengelei en chocoladegalletjes.

Bestel

Truffel boltaart

Chocolade mousse en biscuitdeeg gevuld met koffierumsaus en feuilletine, overgoten met pure chocoladegelei en gegarneerd met een krul van pure chocolade en chocoladegalletjes.

Bestel

UIT EIGEN BAKKERIJ

Alle producten komen uit eigen bakkerij. De medewerkers in de bakkerij zijn continu bezig met productontwikkeling, het bewaken van de kwaliteit en het verbeteren van bestaande klassiekers. Dit vakmanschap leidt uiteindelijk tot de bijzondere producten die je bij ons in de vitrines vindt. Wist je bijvoorbeeld dat de chocoladekrul op de truffelboltaart nog bijna dagelijks met de hand wordt gemaakt?

CHOCOLADEATELIER

Ons chocoladeatelier is gevestigd in de Bijenkorf Patisserie. Hier maakt de patissier uitsluitend gebruik van superieure ingrediënten: cacao uit de Dominicaanse Republiek en Costa Rica; boter en slagroom van de beste Europese kwaliteit en puur natuurlijke smaakmakers als honing, koffie, karamel en noten. Bonbons van de Bijenkorf zijn met de hand gemaakt in een gecertificeerd atelier.

CERTIFICATEN

De Bijenkorf Bakkerij is gecertificeerd voor de International Food Standard (FSCC). Daarnaast is de bakkerij gecertificeerd voor cacao door UTZ Certified www.utzcertified.org. UTZ gecertificeerde cacaoboeren worden getraind om betere landbouwmethodes te gebruiken, met respect voor mens en natuur. UTZ past daarmee goed bij ons streven alleen de allerbeste en duurzaam geteelde ingrediënten te gebruiken.