Tafels

Of je nu zoekt naar een salontafel, bijzettafel of een eettafel: een tafel is bepalend voor je interieur. Zo kun je met een salontafel de zithoek van een finishing touch voorzien, en werkt een bijzettafel sfeer verhogend. Ook voor wat betreft eettafels is er keuze genoeg. Schuif je het liefst aan bij een sfeervolle ronde tafel of een lange houten eettafel?

145 artikelen
  • Bijzettafels
  • Eettafels
  • Salontafels
Filter & sorteer
  • 145 artikelen
48 van 145 gezien

Of je nu zoekt naar een salontafel, bijzettafel of een eettafel: een tafel is bepalend voor je interieur. Zo kun je met een salontafel de zithoek van een finishing touch voorzien, en werkt een bijzettafel sfeer verhogend. Ook voor wat betreft eettafels is er keuze genoeg. Schuif je het liefst aan bij een sfeervolle ronde tafel of een lange houten eettafel?

Tafels bij de Bijenkorf

Iedere tafel vervult weer een ander doel. Daarom vind je bij de Bijenkorf een breed scala aan tafels. Zo zijn salontafels het pronkstuk van de zithoek en kunnen bijzettafels op talloze wijzen worden ingezet. Of wat dacht je ervan om in plaats van een salontafel meerdere bijzettafeltjes neer te zetten? Verschillende bijzettafels in diverse maten zorgen ervoor dat je woonkamer een speelse touch krijgt.

De eettafel: belangrijkste tafel van het huis

De eettafel is misschien nog wel de belangrijkste tafel die in huis prijkt. Aan de dinertafel breng je ten slotte iedere dag tijd door. Daarom vind je bij ons eettafels in verschillende ontwerpen. Misschien gaat jouw voorkeur wel uit naar een ronde tafel, een rechthoekig ontwerp of juist een ovale eettafel? Lange houten tafels om avonden lang in sfeer aan te dineren of minimalistische design eettafels die je interieur een moderne update geven. Wat voor soort tafel je ook zoekt: bij de Bijenkorf is er altijd wel een tafel die aansluit op jouw smaak.

Tafelen in stijl met onze bijzondere woonmerken

Ben je op zoek naar een duurzame tafel waar je een statement mee maakt? De tafels van Hay leveren een bijzondere vleug design in de woonkamer of eetkamer op. Wie een blik op de tafelcollectie van Hay werpt ziet het dan ook meteen: speelse, frisse tafels met een knipoog.

De naam van het Nederlandse designlabel Zuiver geeft eigenlijk al meteen prijs waar het merk voor staat: puurheid en zuiverheid. Vandaar dat de collectie tafels van Zuiver zich dan ook typeert door het gebruik van pure materialen zoals hout en staal. Het designteam van Zuiver varieert van jong aanstormend talent tot doorgewinterde ontwerpers: een garantie voor uiteenlopende collecties en stijlen.

Kies je voor het Deense merk Normann Copenhagen, dan kun je rekenen op bijzondere Scandinavische ontwerpen. Traditionele materialen worden op een onconventionele wijze ingezet, wat resulteert in unieke items. De tafels van Norman Copenhagen kunnen daarnaast ook voor meerdere doeleinden worden gebruikt. Denk maar aan een salontafel als nachtkastje of een bijzettafel als tea trolley.

Winkels & Openingstijden

Bezorgen en retourneren

Winkelmand

Verlanglijst

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Geniet van exclusieve privileges en voordelen. Meld u aan als Privilege Member en geniet van gepersonaliseerde communicatie en vele andere privileges, zoals gratis verzending, aantrekkelijke acties en online stylingadvies.

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Verstuur nu je pakket
naar Duitsland

Ben jij in Duitsland? Laat nu je pakket in Duitsland leveren en geniet van:

Pas nu je bezorgadres aan
of blijf op debijenkorf.nl