• Home
  • icon--arrow-micro-rightWonen
  • icon--arrow-micro-rightMeubels
  • icon--arrow-micro-rightVloerkleden

Vloerkleden

Vloerkleden creëren niet alleen een warme sfeer in huis, ze zorgen ook voor extra comfort. Onze vloerkleden komen voor in verschillende maten en vormen. Verrijk je slaapkamer of woonkamer met één van de trendy vloerkleden van woonmerken als Zuiver en Doing Goods.

106 artikelen
Filter & sorteer
106 artikelen
48 van 106 gezien

Vloerkleden creëren niet alleen een warme sfeer in huis, ze zorgen ook voor extra comfort. Onze vloerkleden komen voor in verschillende maten en vormen. Verrijk je slaapkamer of woonkamer met één van de trendy vloerkleden van woonmerken als Zuiver en Doing Goods.

Vloerkleden bij de Bijenkorf

Vloerkleden zijn een knusse finishing touch van het interieur. Daarbij zijn kleden ook comfortabel en geluiddempend. Creëer een warme sfeer in een Scandinavisch interieur met een gevlochten kleed of ultrazacht schapenvacht. Is je interieur meer strak en modern, dan is een glad geweven vloerkleed met grafisch patroon een knusse finishing touch.

Vloerkleden van mooie woonmerken

Ons assortiment bestaat uit verschillende soorten vloerkleden van prachtige woonmerken. De design vloerkleden van Zuiver kenmerken zich door een inspirerend en eigentijds design. Dankzij de verschillende kleuren en formaten, past een vloerkleed van Zuiver in elk interieur. Handgeweven vloerkleden, exotische vloerkleden of grafische vloerkleden, je vindt het in de collectie van Zuiver.

De collectie vloerkleden van Doing Goods heeft een dierlijk thema. Vloerkleden in de vorm van een tijger, leeuw of zebra: voor deze collectie heeft Doing Goods inspiratie geput uit het koninkrijk der dieren. Alle kleden zijn met de hand gemaakt met een handtuftmachine en zijn vervaardigd uit 100% wol voor de bovenzijde en 100% katoen voor de onderzijde.

En probeer maar eens een keuze te maken tussen de vloerkleden van Ferm Living. De Ferm Living Kelim vloerkleden zijn gemaakt van wol en katoen en voelen heerlijk comfortabel aan. Deze handgemaakte kleden komen voor in verschillende kleuren en grafische patronen.

Tips voor online vloerkleden aanschaffen

Het kan lastig zijn om online een vloerkleed aan te schaffen. Hieronder een aantal tips voor een geslaagde aankoop:

  • Het is online lastig te zien hoe groot een vloerkleed is. Leg daarom wat lappen stof of kranten neer op de grond in de maat van het vloerkleed. Hierdoor krijg je een goede indruk over de juiste grootte.
  • Heb je een muur met dessin of een drukke inrichting, dan zijn effen vloerkleden een betere optie voor jou. Zijn de muren en het interieur rustig, dan zijn vloerkleden met een print een echte blikvanger in het interieur.
  • Verder is het niet handig als een kleed alle kanten opschuift. Let daarom goed op of er anti-slip onder het vloerkleed zit. Zo niet, dan kun je een extra anti-slip ondertapijt aanschaffen.
  • En controleer verder van welke materialen het kleed gemaakt is. Sommige materialen voelen namelijk zacht en comfortabel aan en andere weer wat ruwer. Dit kan natuurlijk de keuze beïnvloeden.